fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Malaga

Añoreta Golf Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.295,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, ubegrænset golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
Fri golf
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Anoreta Golf Resort har en idyllisk kystnær beliggenhed ved den betagende Middelhavskyst på Costa del Sol. En elegant og bekvem mulighed for en golfferie for dem, der søger sol, hav, sand og selvfølgelig nogle runder golf.
Værelserne inkluderer Junior Suites, Deluxe Rooms og Clubhouse View Rooms, som alle er moderne i design og ligger i det nyrenoverede klubhus. Kingsize-senge er standard, hvert værelse har en 43-tommers fladskærms-tv, højhastigheds-WiFi og minibar.

Golfbanerne

Kun 25 minutter fra Malaga Lufthavn var Anoreta den første golfbane, der blev bygget i Axarquia-regionen på Costa del Sol. Designet af den spanske golflegende Jose Maria Canizares og åbnet i 1990, spiller Anoreta Golf Course til par 72 og til en maksimal længde på lige under 6.035 meter.
Med sine træomkransede og kuperede landskaber tilbyder denne Costa del Sol-golfbane en fornøjelig test for spillere på alle niveauer, samt mindeværdige udsigter over Axarquia-bjergene indlands og det blå Middelhav fra dit første slag til dit sidste putt.

Restaurant & Barer

Når det kommer til spisning, har Anoreta Resort en lækker og hyggelig restaurant i Bendita Katalina beliggende i klubhuset og tilbyder sultne golfspillere en gastronomisk oplevelse inspireret af lokale råvarer samt en fantastisk vinkælder.
Ud over Bendite Katalina ligger der mange gode restauranter indenfor gåafstand til hotellet. For en mere afslappet atmosfære kan du besøge Tenderete, hvor du kan nyde et smukt udvalg af tapasretter, gourmetburgere og selvfølgelig vidunderlige paellaer tilberedt af ekspertkokke fra lokalområdet. Latita Encarna lover friske og livlige salater, tropiske smage og fremragende vin, mens du på Beach Club kan nyde fantastisk andalusisk fisk og skaldyr lige ved den smukke Middelhavskyst.

Spa & Fritid

Selvfølgelig er hovedattraktionen ved Anoreta golfbanen, men i din tid væk fra fairways kan du nyde en række aktiviteter lige ved hånden. Resortet byder på fem padelbaner og takket være sin førsteklasses beliggenhed kun et stenkast fra havet kan gæsterne også prøve kræfter med surfing, paddleboarding, jetski og mange andre spændende vandsportsaktiviteter.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, ubegrænset golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. fri golfDobbeltværelse
1 sep. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 9.295,-
1 jan. 2025 - 31 jan. 2025fra DKK 9.495,-
1 feb. 2025 - 23 maj 2025fra DKK 9.795,-
24 maj 2025 - 14 sep. 2025fra DKK 9.895,-
Anoreta Golf Resort ligger på den smukke Middelhavskyst ved Costa del Sol, kun 25 minutters kørsel fra Malaga Lufthavn.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Añoreta Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?