fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Portugal - Algarve

AP Cabanas Beach & Nature

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 11.795,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage & golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Spil 5 forskelllige baner
5 runder
Spa & Wellness
Bo ud til havet
All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Oplev den uberørte skønhed og ro ved AP Cabanas Beach & Nature, beliggende kun 10 minutter fra centrum af Tavira og indhyllet i den fredfyldte Ria Formosa Naturpark. Åbnet i sommeren 2021, tilbyder dette 4-stjernede hotel 181 værelser med udsigt over hav og fjerne bjerge – det perfekte tilflugtssted for en altomfattende golfferie i Portugal. De 181 værelser på hotellet fås i forskellige typer og er indrettet med moderne møbler. Fra klassiske dobbeltværelser med udsigt til poolen eller havet til større familieværelser. Du kan nyde en rummelig terrasse, fladskærms-tv, gratis Wi-Fi, aircondition, hårtørrer og faciliteter til te- og kaffebrygning under dit ophold.

Golfbanerne

Golfbaner: Benamor Golfklub åbnede i foråret 2000 og tilbyder nogle af de bedste bjerg- og havudsigter i Algarve. Den fredelige atmosfære forstærker kun den idylliske natur i klubben, som er en skjult perle i regionen. Sir Henry Cottons design sikrer en fornøjelig runde og det venlige personale sørger for, at hver golfspiller føler sig velkommen. Quinta da Ria Golfklub ligger i den fantastiske natur i Ria Formosa Naturpark med spektakulære udsigter over havet og bjergene. Denne 18-hullers golfbane byder på en fantastisk udfordring for golfspillere på alle niveauer. Quinta da Cima Golfklub tilbyder en behagelig udfordring for golfspillere på alle niveauer. Beliggende kun 40 minutter fra Faro Lufthavn, er klubben meget tilgængelig og er et must-besøg på en golfrejse til Algarve. Quinta Do Vale Golf Resort huser en Seve Ballesteros-designet golfbane beliggende i et smukt område, der tilbyder en stor udfordring for golfspillere på alle niveauer. Monte Rei Golfklub er privilegeret placeret ved foden af Øst-Algarve; med fantastisk udsigt over Serra do Caldeirão-bjergene og Atlanterhavet. Den par 72 mesterskabsbane måler 6567 meter fra turneringstees og byder på et udfordrende design med vand i spil på elleve af de atten huller.

Restaurant & Barer

Flor de Sal, hotellets hovedspisested, serverer både internationalt køkken og traditionelle delikatesser til morgenmad, frokost og aftensmad. For fine dining oplevelser, besøg Ria Restaurant for at smage lokale smage inspireret af portugisiske og algarviske traditioner. Hotellets Grill tilbyder fremragende kød- og fiskeretter med fantastisk udsigt over Ria Formosa-parken. AP Cabanas baren og loungen er et sandt højdepunkt med aftenunderholdning, der spænder fra DJs til saxofonister, fantastisk udsigt og et udvalg af aperitiffer – det perfekte sted at slappe af. I løbet af dagen serverer poolbaren snacks, lette retter samt forfriskende drinks og cocktails.

Spa & Fritid

Når du bor på AP Cabanas Beach & Nature får du gratis adgang til SPA AP Elements. Det inkluderer fri adgang til sauna, tyrkisk bad og jacuzzi i SPA’en. Derudover har du afgang til 2 udendørs pools samt 1 opvarmet indendørs pool.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage & golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
15 feb. 2024 - 15 maj 2024fra DKK 12.095,-
16 maj 2024 - 31 maj 2024fra DKK 11.795,-
1 jun. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 14.295,-
1 sep. 2024 - 15 sep. 2024fra DKK 11.795,-
16 sep. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 13.995,-
1 okt. 2024 - 11 nov. 2024fra DKK 12.095,-
AP Cabanas Beach & Nature kan nås inden for en 40-minutters kørsel fra Faro International Lufthavn.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på AP Cabanas Beach & Nature

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?