fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Irland

Carton House

5/5

Golfpakker med prisgaranti

4 overnatninger fra DKK 9.495,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf (på O´Meara eller Montgomeri banen), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
Mesterskabsbane
Banetype: Links & Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

I de seneste år har Carton House markeret sig som en af Irlands mest fremragende golfdestinationer – og med god grund! To fremragende, velplejede baner og en uovertruffen service gør resortet til en favorit for enhver golfentusiast. Bare en halv time fra Dublin finder du denne perle omgivet af smukt landskab. Dens minimalistiske interiør står i elegant kontrast med husets grandiose facade og antikke indretning af de mange rum. Hotellet tilbyder 165 luksuriøse værelser. Alle designet for at sikre gæsterne den ultimative komfort: Kingsize senge, kraftige brusere, Wi-Fi, fladskærms-tv, sofa og aircondition.

Golfbanerne

Montgomerie-banen: Monty henter inspiration fra sine skotske rødder og har skabt en indlands-linksbane, der tager noter fra de store kystbaner. Udfordringen ligger i de utallige dybe pot-bunkers, fescue rough og et design, der bruger den dominerende vind. Med mere end 6.400 meter fra de bagerste tees. Montgomerie-banen var vært for 2013 Irish Open vundet af Englands Paul Casey. O’Meara-banen: Mark O’Mearas design er resortets originalbane. Med en stor variation i træer, tilbyder O’Meara-banen en parkagtig oplevelse. Langs bredden af ​​River Rye vil du finde enestående skønhed og udfordring i et. En bane der er lige dele smuk og krævende.

Restaurant & Barer

I Linden Tree Restaurant venter der en middagsoplevelse ud over det sædvanlige med dens bløde vægge, marmorgulve og lædersæder. Og slut dagen af med et touch af 1920’ernes glamour i den vintage-inspirerede Cocktail Bar.

Spa & Fritid

Dyk ned i naturens skønhed med guidede vandreture, fiskeri og naturstier. Eller forkæl dig selv i den luksuriøse spa, hvor du kan finde ro, genopladning og nye kræfter, mens du bliver betjent af det kompetente personale.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf (på O´Meara eller Montgomeri banen), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
4 nætter inkl. 3 x greenfee på O´Meara eller Montgomeri banenDobbeltværelse
1. jan. 2024 - 31 mar. 2024fra DKK 9.495,-
1 apr. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 10.195,-
1 maj 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 11.795,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 10.195,-
1 nov. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 9.495,-
Carton House er beliggende i Maynooth, County Kildare, Irland. Den ligger omkring 30 minutters kørsel vest for Dublin lufthavn.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Carton House

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?