fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Skotland

Dalmahoy Hotel & Country Club

4/5

Golfpakker med prisgaranti

4 overnatninger fra DKK 7.895,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 3 runder golf (2 x Championship East Course og 1 x Resort West Course), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
Mesterskabsbane
Bo på banen
Spa og wellness
Halvpension

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Dalmahoy Hotel & Country Club er mere end en golfdestination; det er en oase af luksus og komfort beliggende i hjertet af Skotlands hovedstad. Med to fremragende golfbaner designet af den legendariske James Braid, tilbyder denne klub en golfoplevelse, der matcher den skønhed og grandiositet af de 1.000 hektarer skov, den ligger i. Hotellet byder på en unik blanding af traditionel skotsk charme og moderne bekvemmeligheder, alt sammen i en ærverdig baronial herregård. Med 203 værelser og 12 suiter er der noget for enhver smag, perfekt til den eventyrlystne golfer.

Golfbanerne

Championship East Course Kaldet ‘Uhyret’, East Course er en skrap udfordring selv for de mest erfarne golfere. Brede fairways og store greens tilbyder en vis tilgivelse, men de listigt placerede bunkers og forhindringer kræver præcision og strategi. Denne bane er tidligere vært for Solheim Cup. For øvrigt første gang de europæiske damer vandt turneringen. Resort West Course Selvom West Course er kortere, tilbyder den en kompakt og krævende spiloplevelse. Denne bane kræver præcise slag og er berømt for de udfordringer du møder på banen.

Restaurant & Barer

Oplev en verden af kulinariske lækkerier i Pentland Restaurant eller slap af med en drink i den hyggelige Long Weekend Café Bar. For dem, der ønsker at udforske, er Edinburghs legendariske bymidte kun 7 miles væk, og tilbyder en række toprestauranter og barer.

Spa & Fritid

Mærk, hvordan dine skuldre falder ned, og stressen forsvinder fra det øjeblik, du træder ind i det dejlige spa & fitness område. Nyd en afslappet svømmetur i den opvarmede pool, føl dig helt i balance efter en yogaklasse eller øg tempoet med en opfriskende træning i det fuldt udstyrede fitnesscenter. Lad derefter varmen trænge ind i kroppen i det afslappende sauna eller dampbad. Dette er din mulighed for at sætte tempoet ned og nulstille.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 3 runder golf (2 x Championship East Course og 1 x Resort West Course), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
4 nætter inkl. 3 x greenfee (2 x Championship East Course og 1 x Resort West Course)Dobbeltværelse
1 jan. 2024 - 31 jan. 2024fra DKK 7.895,-
1 feb. 2024 - 31 mar. 2024fra DKK 8.795,-
1 apr. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 9.295,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 8.795,-
1 nov. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 7.895,-
1 jan. 2025 - 30 mar. 2024fra DKK 7.995,-
Dalmahoy Hotel & Country Club ligger idyllisk omgivet af naturskønne landskaber og to golfbaner. Kun en kort køretur på 15 minutter fra Edinburgh lufthavn gør det til en let tilgængelig destination for golfere. Nyd roen og elegance på dette historiske landsted, mens du stadig er tæt på byens bekvemmeligheder og lufthavnen.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Dalmahoy Hotel & Country Club

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?