fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Østrig

Diamond Country Club

4/5

Golfpakker med prisgaranti

5 overnatninger fra DKK 7.895,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf (spil fri golf på den 9 hullers Diamond Park og 12 hullers Diamond Country), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

39 huller
3 runder
Mesterskabsbane
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Oplev magien ved Østrigs eneste European Tour Destination og forelsk dig i drømmen om at spille uforglemmelig golf. Det er den store opmærksomhed på detaljer, der adskiller Diamond Country Club fra andre golfresorts. Små detaljer, der bliver tydelige med hver runde golf, hvert besøg i en af deres restauranter og med hvert ophold på hotellet. Højeste kvalitet og innovation er fællesnævnere, der løber gennem driften af hele resortet. “Slap af, nyd og lev” er mottoet bag Diamond Country Club og som inspirerer og bliver synligt i hver eneste detalje. Gæster får en afslappende pause fra hverdagen og kan nyde de luksuriøse, men hyggeligt indrettede værelser på resortet.

Golfbanerne

Den anerkendte banearkitekt Jeremy Perm forvandlede det unikke Tullnerfeld til et enestående golf-landskab. Diamond-banen er hjertet på resortet: en 18-hullers mesterskabsbane, der år efter år samler stjernespillere fra European Tour. Derudover har du den 12-hullers Diamond Country Course og den 9-hullers Diamond Park Course, en førsteklasses offentlig bane, uforglemmelige golføjeblikke omkring den centralt beliggende 10 hektar store sø. Ingenting er så præcist som greenkeeperens’ knive, der dagligt arbejder for at sikre vedligeholdelse og forbedring af feriestedets hjerte – den 18-hullers European Tour Diamond-bane. De fjerner omhyggeligt buske og grene på og uden for fairways for at lette præcise slag – selv fra vanskelige steder. Den korte, nyklippede rough samt de velplejede greens muliggør den bedste golf, ledsaget af imponerende vandhazarder omkring den centralt beliggende 10 hektar store sø. Nyd den imponerende Diamond-bane og gå i fodsporene på European Tour-professionelle. Den familievenlige 9-hullers Diamond Park Course – den offentlige bane – er det ideelle sted ikke kun for begyndere, men også for en ekstra runde eller træning. Den sofistikerede 12-hullers Diamond Country Course indbyder til afslappede runder hele ugen, og til en hurtig runde i travle tider. Begge baner fascinerer spillere med deres lige så perfekte forhold som European Tour-banen.

Restaurant & Barer

Besøg det førsteklasses køkken akkompagneret af fremragende service. Her bliver du forkælet med lækker mad og drikkevarer på det samme sted, hvor professionelle golfspillere nyder at slappe af efter en runde golf. Wachau er kendt for afslapning og forkælelse. Dalen, dens vine og de regionale delikatesser repræsenterer ren livsglæde. Denne følelse er grundlaget for alt, hvad der stræbes efter at opnå på Diamond Country Club. Uanset om du vil afslutte dagen på en af restauranterne efter en runde golf, eller bare ønsker at nyde en kulinarisk oplevelse, er Diamond Country Club det rette sted for dig.

Spa & Fritid

Nyd de fantastiske omgivelser omkring resortet og den nærliggende imponerende Donau flod. Wien ligger ca. 1 times kørsel væk og kan være et godt alternativ til en dag med god mad og et storslået kulturliv.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf (spil fri golf på den 9 hullers Diamond Park og 12 hullers Diamond Country), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
5 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
18 mar. 2024 - 30 maj 2024fra DKK 7.895,-
1 jun. 2024 - 28 sep. 2024fra DKK 8.795,-
29 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 7.895,-
Med ca. 1 times kørsel fra Wien lufthavn ligger Diamond Country Club dejlig bekvemt og hurtigt at komme til.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Diamond Country Club

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?