fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Thailand - Hua Hin

Anantara Hua Hin Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

13 overnatninger fra DKK 20.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 7 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Vælg mellem mange forskellige baner
7 runder
Mesterskabsbaner
Bo på stranden
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Oplev tropiske Thailand med et ophold på Anantara Hua Hin Resort. Her finder du alt, hvad du behøver for at opleve en eksotisk eventyrferie med alle de faciliteter, du forventer af et 5-stjernet resort. Anantara Hua Hin Resort er perfekt for par, grupper og familier, der søger den perfekte golfoplevelse i Hua Hin.

Under dit ophold på Anantara Hua Hin Resort kan du nyde godt af de mange faciliteter, der tilbydes. Madelskere vil glæde sig over de fem restauranter, der serverer et udvalg af retter fra hele verden, med frisk seafood og grillede snacks serveret dagligt.

Alle de rummelige værelser er elegant indrettet med en kombination af traditionel thailandsk kunst og moderne design. Hvert værelse har sin egen private balkon eller terrasse med betagende udsigt over den frodige have, det glitrende hav eller den rolige lagune. Værelserne er udstyret med fladskærms-tv, te- og kaffefaciliteter med mere, så du kan nyde alle de forventede bekvemmeligheder i en eksotisk atmosfære.

Golfbanerne

Opdag Thailands golfperler lige rundt om hjørnet. Med baner som Black Mountain Golf Course, Springfield Royal Country Club og Pineapple Valley Golf Course inden for køreafstand er du aldrig langt fra en unik golfoplevelse.

Restaurant & Barer

Madelskere vil glæde sig over de fem restauranter, der serverer et udvalg af retter fra hele verden, med frisk seafood og grillede snacks serveret dagligt.

Spa & Fritid

Forkæl dig selv med en af de mange behandlinger i det luksuriøse Anantara Spa. Her kan du nyde de bedste terapier i seks luksuriøse behandlingsrum, inklusive lækre parbehandlinger. Slap af med en traditionel thaimassage, forkæl din hud med en bodyscrub eller en grøn detox te-wrap – valget er dit.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 7 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
13 nætter inkl. 7 x greenfeeDobbeltværelse
Hele åretfra DKK 20.995,-
Kun ca. 3 times kørsel fra Bangkok lufthavn. Resortet er beliggende ca. 5 kilometer fra Hua Hin bycentrum, hvilket gør det nemt at udforske de lokale attraktioner, shoppingområder og restauranter. Med en kort tuk-tuk-tur kan du nemt nå til byens liv og markeder.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Anantara Hua Hin Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?