fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Skotland

Carnoustie Hotel, Golf Resort og Spa

4/5

Golfpakker med prisgaranti

4 overnatninger fra DKK 9.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
3 runder
Mesterskabsbaner
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Carnoustie Hotel, Golf Resort og Spa er en af de mest frygtede og beundrede golfbaner i verdenen af professionel golf. Med adskillige Open Championships i bagagen er dette en bane af allerhøjeste klasse og en af verdens ultimative golfoplevelser. Med betydelige investeringer i de seneste år er der mere at opleve på Carnoustie end nogensinde før. Dette Europatour og Major Championship-sted ligger kun en kort køretur fra Dundee og cirka halvanden time fra Edinburgh lufthavn. Carnoustie Hotel er ideelt beliggende ved siden af første tee på Championship Course og direkte bag 18. green, hvilket giver fantastisk udsigt over banen mod Angus-kysten. Mange af værelserne på det firestjernede hotel har udsigt over banen og at se solen gå ned over den berømte jord er en virkelig magisk oplevelse. Hotellet har en fin restaurant, der også har udsigt over banen og serverer en fantastisk morgenmad. Faktisk kan du færdiggøre din baconbolle og være på første tee på mindre end halvtreds trin!

Golfbanerne

Championship Course Carnoustie Championship-banen rangeres som en af de bedste baner i Skotland og har også ry for at være en af de sværeste i verden. Banen oser af historie med ikke mindre end 8 Open Championships spillet på dens fairways og kan være et monster fra de bagerste tees. Visse landemærker rundt på banen minder dig om de historiske begivenheder, der har fundet sted her, Hogan’s Alley på det fantastiske par-5 6. hul, Nicklaus’ bunker på det (par 4) 9. hul og Miller’s bunker til højre for 18. fairway. Burnside Course Den anden af de 3 baner på Carnoustie Golf Links er Burnside-banen, den overskygges ofte af sin Championship-nabo, men har stadig sin del af historiske øjeblikke. Ben Hogan scorede 70 for at kvalificere sig til Open i 1953, som han senere vandt, er et af de mest berømte. Banen er fyldt med karakter og udfordrer golfspillere på alle niveauer. Buddon Course Den tredje bane på Carnoustie Links og er også den nyeste, idet den oprindeligt blev designet af Peter Alliss og Dave Thomas i 1979. Banen er bygget på tidligere Ministry of Defence-land, og efter en nylig renovering på $1 millioner, er den nu en endnu større udfordring for golfspillere på alle niveauer.

Restaurant & Barer

Spis i den formelle Calder’s Bistro for en fusion af middelhavs- og skotsk køkken og slap af med en drink i Calder’s Bar med en terrasse med udsigt over første og 18. huller på Championship Course på Carnoustie.

Spa & Fritid

Førsteklasses fritidsfaciliteter, herunder en stor swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi og fitnesscenter for dem, der ønsker at holde formen ved lige under besøget, eller dem, der ønsker at slappe af efter golf. Hvis du ønsker at sænke stressniveauet yderligere, bør du booke dig selv ind på spaen til en behandling – du kan have brug for det efter en hård runde på Championship-banen!

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
4 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 apr. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 9.995,-
Carnoustie Hotel, Golf Resort og Spa ligger cirka 120 kilometer fra Edinburgh Lufthavn. Det tager cirka 1 time og 30 minutter at køre fra lufthavnen til hotellet.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Carnoustie Hotel, Golf Resort og Spa

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?