fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Mallorca

Hotel Viva Golf

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 10.795,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 4 runder golf (vælg mellem Alcanada, Pula, Capdepera og Son Servera), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Vælg mellem 4 forskellige baner
4 runder
Banetype: Park
Adult only hotel
Halvpension

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Beliggende i den charmerende badeby Alcudia på Mallorcas nordlige kystlinje byder Viva Golf velkommen til voksne gæster (18+), der søger en eksklusiv golfferieoplevelse. Hotellet tilbyder direkte adgang til stranden, stilfulde værelser og nem adgang til nogle af øens bedste golfbaner, herunder Club De Golf Alcanada, der kun ligger en 10-minutters køretur væk. Viva Golf har 117 værelser, herunder Double Superior og Double Superior Premium, samt Royal Terrace værelserne, som er kronjuvelen i Viva Hotel-kæden. Alle værelsestyper er udstyret med moderne bekvemmeligheder som gratis WiFi, aircondition og satellit-tv.

Golfbanerne

Pula GC Med en længde på 6.105 meter er dette måske ikke den længste mesterskabsbane, men som professionelle vil bekræfte, er det en formidabel opgave at matche par 70, når vinden tager til – hvilket det ofte gør i Pula. Enhver seriøs golfentusiast bør sørge for at inkludere Pula som en del af deres golfferie på Mallorca. Capdepera Golf Club En flot 18-hullers, par 72 parkbane, designet af den berømte amerikanske golfarkitekt Dan Maples. Banen består af en blanding af lettere huller i dalen, hvor en gammel mandelplantage engang var, og mere udfordrende huller, der går op i de idylliske bjerge i Mallorquin Llevant-bjergene. Klubben tilbyder også en velassorteret PRO shop, en golfskole samt en stor driving range og træningsområde. Club de Golf de Son Servera Kendt for at være Mallorcas eneste private medlemsklub har Son Servera opnået et fremragende omdømme i golfverdenen for at være en af øens bedste golfbaner. Selvom det er en medlemsklub af natur, er gæster mere end velkomne. Son Servera har et væld af førsteklasses faciliteter, som du kan nyde, herunder en moderne klubhus med omklædningsrum, PRO shop og bar/restaurant. Golf faciliteter inkluderer den upåklagelige 18-hullers bane, træningsbane og endda en golfskole, hvilket er perfekt, hvis du føler, at dit sving er lidt rustent! Som den næstældste klub på Mallorca er banen på Son Servera en fantastisk test af golf for golfere på alle niveauer. Fairways er store og generøse, mens rough’en holdes rimeligt kort, hvilket betyder, at du som regel vil finde din bold, hvis du slår en skæv en. Men lad dig ikke narre af banen, da fejlskud kan straffes hårdt af de mange eviggrønne eg, fyrretræer, oliventræer, johannesbrødtræer og palmer, der pryder banen og blokerer vejen til pinden. Huller 3 til 7 er kendt for at være de sværeste på banen, hvor præcision fra tee er afgørende. Club de Golf Alcanada 18-hullers par 72 parkbane designet af Robert Trent Jones Jr. Det bakkede terræn skråner forsigtigt ned mod kysten, med sine fyrretræ, oliven og eg forede fairways der fører ud til panoramiske udsigter over havet. Rundt om banen finder du 58 velplacerede greenside og fairway bunkers og udfordrende greens. Denne bane er et must for golfspillere der besøger Mallorca.

Restaurant & Barer

Som et ”Adult only” hotel er der særligt fokus på aftenlivet på Viva Golf. Med et udvalg af fire restauranter og barer på stedet, er der masser af variation, når det kommer til mad og drikke. Uanset om det er en cocktail ved poolen i dagens varme, en aperitif før middagen, et bekvemt buffetmåltid eller en mere raffineret kulinarisk oplevelse har Pool Baren, Blue Moon Lounge, Mirablau Beach Restaurant og Adagio Buffet restaurant noget for enhver smag.

Spa & Fritid

Yderligere faciliteter på hotellet omfatter et fitnessrum, cykeludlejning, en fuldt serviceret spa og naturligvis nem adgang til alle de lokale aktiviteter og seværdigheder.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 4 runder golf (vælg mellem Alcanada, Pula, Capdepera og Son Servera), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
28 jun. 2024 - 5 sep. 2024fra DKK 15.695,-
6 sep. 2024 - 26 sep. 2024fra DKK 15.895,-
27 sep. 2024 - 10 okt. 2024fra DKK 14.395,-
11 okt. 2024 - 2 nov. 2024fra DKK 12.995,-
3 nov. 2024 - 8 dec. 2024fra DKK 11.695,-
7 feb. 2025 - 6 mar. 2025fra DKK 10.795,-
7 mar. 2025 - 27 mar. 2025fra DKK 11.995,-
28 mar. 2025 - 10 apr. 2025fra DKK 12.395,-
Hotel Viva Golf er beliggende i den charmerende by Alcúdia på Mallorcas nordøstlige kyst, direkte ved den smukke Middelhavskyst. Fra Palma de Mallorca Lufthavn til Hotel Viva Golf er der omkring 60 kilometer, hvilket svarer til en køretur på cirka 45 minutter

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Hotel Viva Golf

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?