fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Portugal - Algarve

NH Marina Portimão Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.895,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf (vælg mellem Salgados GC, Alamos GC og Morgado GC), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer eller billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
5 runder
Banetype: Park
Bo ved havet
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

NH Marina Portimão Resort er et fantastisk 4-stjernet hotel i den smukke by Portimão. Resortet består af 196 studiolejligheder, lejligheder og familieværelser med udsigt over poolen eller havet og med et fantastisk udvalg af restauranter og barer på resortet. Der er i alt 196 værelser og lejligheder, som er opdelt i 139 studiolejligheder, 45 lejligheder med ét soveværelse, 12 lejligheder med to soveværelser og 2 specielt tilpassede værelser til handicappede gæster. Alle værelser har masser af plads og er opdelt i separate opholds- og soveområder, og de har alle gratis højhastigheds-Wi-Fi. Værelserne har tekøkken samt en balkon eller terrasse, hvis de er på stueetagen, med malerisk udsigt over marinaen eller poolen. Studiolejlighederne på resortet er perfekte til en parferie, mens familieværelserne tilbyder mere plads.

Golfbanerne

Der er 31 fantastiske golfbaner i regionen, hvoraf ni ligger inden for 20 km fra NH Marina Portimao. Dette inkluderer Alamos Golf Club, Salgados Golf Course og Morgado Golf Course. Alamos Golf Club Den 6.600 meter lange bane blev udformet af det meget respekterede European Golf Design, og selvom banen er relativt åben fra tee, er dens store greens ekstremt udfordrende. De store putting-områder er kendt for deres stejle skråninger og er bevogtet af farlige bunkere. De hævede greens spiller ind på denne bane, mens Alamos også er kendetegnet ved flere farlige vandhazarder; faktisk er banen formet omkring tre store søer, der både giver spænding og æstetisk skønhed. Alamos har fået meget ros på kort tid på Algarve og er en sand fornøjelse at nyde under en ferie i dette golfparadis. Herdade Dos Salgados Denne vidunderlige golfbane er bygget ind i et beskyttet naturområde, hvor mange sjældne fuglearter har deres hjem. Salgados har en enorm variation af huller, hvilket sikrer, at det er en spændende test for golfspillere på alle niveauer. Layoutet har faktisk en tydelig følelse af linksbane, men det har et netværk af søer og vandløb. Sammen med det 13. hul er signaturhullet sandsynligvis det første, hvor der ikke er nogen nem start – golfspillere skal trække bolden ind på en fairway, der er omgivet på begge sider af truende vandhazarder. Morgado do Reguengo Golf Course Som de fleste nye resortbaner er Morgado do Reguengo bygget med en række forskellige teesteder; selvom den måler 7.300 meter fra længste, er der tee-steder, der er tilpasset enhver golfer. Trods banens åbne udseende ved første øjekast gør de naturlige forhindringer og strategisk placerede bunkers layoutet meget behageligt. Den er spredt ud over mange hektar landskab og er det perfekte sted at slappe af og fokusere på dit spil.

Restaurant & Barer

Der er tre restauranter og to barer på stedet på dette resort, der dækker alt fra snacks og drinks i løbet af dagen til en perfekt tilberedt bøf til middag. Deck Restaurant tilbyder lokal, middelhavs- og internationalt køkken i en smuk udsigt over havnen. Nyd deres show-køkken, hvor du kan se din mad blive tilberedt live! Forkæl dig selv med en lækker, frisk og sprød pizza på Sunset Pizzeria eller besøg alternativt T-Bone Tender Steakhouse and Premium Bar for en mere intim, afslappet atmosfære. Her finder du et udvalg af lækre cocktails og en række kødretter, der alle er tilberedt til perfektion. Nyd det hele, mens du nyder udsigten over Arade-floden og marinaen i Portimao. Itaka Pool Bar eller Aqua Bar tilbyder et udvalg af kølende drikkevarer eller lette snacks for at holde dig kørende indtil middag! Bemærk, at Itaka Bar kun er åben om sommeren.

Spa & Fritid

Slap af efter en god runde golf ved poolen eller besøg det 24 timers åbne fitnesscenter. Med Portimão marina og de flotte strande lige udenfor hotellet kan du med fordel besøge dette under dit golfophold.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf (vælg mellem Salgados GC, Alamos GC og Morgado GC), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer eller billeje.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
1 apr. 2024 - 31 maj 2024fra DKK 9.895,-
1 jun. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 11.395,-
1 sep. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 11.395,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 9.895,-
NH Marina Portimão Resort ligger i Alvor i Algarve og er 75 km fra Faro International Airport.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på NH Marina Portimão Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?