fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Alicante

Valle del Este Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.095,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt bileje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
Perfekt til grupper
Banetype: Ørkenbane
Bo på banen
Halvpension

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Valle Del Este Golf Resort ligger midt i Costa Almería, på den solrige sydøstkyst af Spanien. Valle Del Este’s største trækplaster er den pragtfulde mesterskabsgolfbane, designet af Jose Canales, som er en af de mest visuelt betagende baner i området. Hotellet har i alt 142 værelser. Alle har en terrasse med udsigt over golfbanen og/eller kysten og er indrettet med satellit-tv, højhastighedsinternetadgang, minibar, aircondition, telefon og pengeskab. Valle Del Este er et altomfattende resort med fremragende faciliteter, men er også heldigt placeret inden for kort afstand af de smukke bjerglandsbyer samt de maleriske strande og landsbyer langs kysten, så du kan tilbringe noget tid med at udforske området. Valle Del Este er et stort resort, der strækker sig over ca. 108 hektar ørkenland i Almería. Hotellet er opført i lav byggestil, udført moderne, både indvendigt og udvendigt.

Golfbanerne

Med sine 5719 meter er Valle Del Este på ingen måde den længste bane, men den har en fascinerende variation af distinkte huller, der er garanteret at teste alle facetter af dit spil. Banen er hugget ud af ørkenen og når golfspillerne nærmer sig greenen, skal de ofte krydse store områder af sandørken. De enorme puttingarealer tillader en stor variation af huller, hvilket kan gøre hvert hul til en unik oplevelse. Det idylliske landskab gør Valle Del Este til et betagende sted og der er tidspunkter, hvor de blå nuancer fra Middelhavet er synlige i det fjerne fra denne fantastiske resortbane. Trods sin unge alder er der allerede blevet afholdt en række bemærkelsesværdige regionale og nationale turneringer på Valle Del Este og et besøg her kan varmt anbefales. Valle Del Este har et omfattende golfakademi, hvor faciliteterne – herunder en stor driving range og et omfattende short game område – giver dig den ideelle mulighed for at skærpe dine færdigheder. Dette anlæg er helt ideelt for både par, grupper og PRO-ture grundet de gode træningsfaciliteter.

Restaurant & Barer

Valle Del Este har ikke mindre end 5 restauranter; vælg mellem buffetrestauranten, swimmingpoolgrillen, strandklub-restauranten, strandklub-terrassen eller strandklub-trattoriaen. Hotellet har tre barer, herunder en poolbar, golfpub og en strandklub-bar.

Spa & Fritid

Valle Del Este’s spafacilitet har en wellness lounge, hydroterapi-spa, skønhedsbehandlingskabiner og et solarium. Der er mange specialbehandlinger designede til at sikre total afslapning, mens der også er et veludstyret motionsrum for dem, der søger en grundig træning.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt bileje.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
1 apr. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 8.495,-
1 maj 2024 - 31 maj 2024fra DKK 8.295,-
1 jun. 2024 - 30 jun 2024fra DKK 8.095,-
1 sep. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 8.895,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 9.095,-
1 nov. 2024 - 30 nov. 2024fra DKK 8.895,-
1 dec. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 8.195,-
1 jan. 2025 - 31 jan. 2025fra DKK 8.295,-
1 feb. 2025 - 28 feb. 2025fra DKK 8.795,-
Valle Del Este Resort er smukt beliggende i hjertet af Costa Almeria, på den solrige sydøstkyst af Spanien. Resortet ligger i kommunen Vera, cirka 10 kilometer nordvest for byen Mojácar og cirka 90 kilometer nord for Almería by. Det er omgivet af det fortryllende ørkenlandskab i Almeria, og dens beliggenhed giver en spektakulær udsigt over Middelhavet. Valle Del Este Resort ligger omkring 230 kilometer sydvest for Alicante Lufthavn. Det tager ca. 2 timer fra Alicante Lufthavn til Valle Del Este Resort.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Valle del Este Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?