fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Spanien - Malaga

Playa Granada Golf

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 10.895,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 5 dages fri golf (inkl. trolley), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer/billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
5 dages fri golf
Smuk beliggenhed
På stranden
All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Beliggende i provinsen Granada og kun 1 times kørsel fra Malaga lufthavn, er dette 4-stjernede golfhotel et, som man ikke bør gå glip af. Beliggende på stranden og med udsigt over Sierra Nevada bjergkæden, tilbyder hotellet golfspilleren en afslappende golfpause, men også masser af steder at udforske langs kysten og inde i landet. Hvert værelse har enten have- eller havudsigt og er indrettet i bløde middelhavsfarver, som giver en følelse af ro og afslapning. Alle værelser er veludstyrede med tv, gratis Wi-Fi, gratis pengeskab, hårtørrer osv.

Golfbanerne

Los Moriscos 18-hullers golfbane omgiver hotellet. Med enestående udsigt over både hav og bjerge, er denne bane, sammen med hotelopholdet, en fantastisk kombination af spil og nydelse. Banen er grundlagt i 1974, oprindeligt som 9-hullers golfbane og udvidet til 18 huller i 2006. Banen har listige sand- og vandhazarder undervejs samt bredere fairways, så den er ikke for krævende og god for spillere på alle niveauer. Det vigtigste træk ved denne bane er de enestående greens, som, selvom de ikke er svære, giver spilleren en tilfredsstillelse på grund af deres design. Bygget på et naturligt landskab tæt på Middelhavet, tilbyder denne bane også fantastiske udsigter over Sierra Nevada-bjergkæden. På grund af nærheden til havet, tager vedligeholdelsesteamet meget omhyggeligt hensyn til opgaven med at holde græsset i bedste stand.

Restaurant & Barer

Hotellet har 2 restauranter og 3 barer. Hovedrestauranten tilbyder morgenmadsbuffet, frokost og middag. ‘Bodega’ a la carte restauranten tilbyder et lækkert menukort, sammen med et bredt udvalg af nationale og internationale vine at vælge imellem. I La Palapa poolbaren kan du nyde dagen med en forfriskende cocktail, long drink eller bare en kold øl eller kop kaffe sammen med en lille snack. For aperitiffer og likører så gå til strandbaren, hvor du kan slappe af på stranden tæt på havet.

Spa & Fritid

Det eksklusive Spa & Wellness er med alle de faciliteter, du har brug for, for at gøre dit ophold uforglemmeligt. Spaen har en sauna, jacuzzi, tyrkisk bad, fitnesscenter og et lækkert afslapningsområde. Derudover kan du nyde et bredt udvalg af services og behandlinger såsom krop- og ansigtsmassage, lymfedrænage, skønhedsbehandlinger og meget mere.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 5 dages fri golf (inkl. trolley), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer/billeje.
7 nætter inkl. 5 x dagsgreenfeeDobbeltværelse
1 mar. 2024 - 22 jun. 2024fra DKK 10.895,-
23 jun. 2024 - 9 sep. 2024fra DKK 13.095,-
10 sep. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 10.895,-
Playa Granada Golf, et smukt feriested på Costa Tropical i Spanien, er et sandt paradis ved Middelhavet. Beliggende ved stranden tilbyder dette område en unik kombination af sol, strand og kultur. For rejsende, der ankommer fra Malaga lufthavn, er Playa Granada Golf let tilgængeligt og ligger cirka 100 kilometer øst for lufthavnen, hvilket svarer til omkring 1 times kørsel.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Playa Granada Golf

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?