fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Skotland

The Mallard Hotel

3/5

Golfpakker med prisgaranti

4 overnatninger fra DKK 9.795,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, golf (Gullane GC, alle 3 baner), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Topbaner
Banetype: Links
Bo ved banen
Det skotske køkken

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Beliggende i hjertet af Gullane byder The Mallard Hotel golfentusiaster velkommen til et perfekt udgangspunkt for at udforske nogle af Skotlands mest ikoniske golfbaner. Hotellet har 18 charmerende værelser, der har gennemgået en omfattende renovering i starten af 2021. Hvert værelse byder på luksusfaciliteter som deluxe brusere, topmoderne senge, fladskærms-TV og hurtigt Wi-Fi. Fra værelserne kan man endda skue ud over de lokale golfbaner – en konstant påmindelse om spillets skønhed og udfordringer under dit ophold.

Golfbanerne

Ved dørtrinnet finder du flagskibsbaner som Gullane, vært for The Scottish Open på European Tour, den historiske Muirfield, som 16 gange har dannet rammen om Open Championship, og North Berwick, kendt for at være vært for kvalifikationsrunder til denne prestigefyldte turnering. Selvom disse er højdepunkterne, byder nærområdet også på mange mindre kendte, men imponerende baner, som ligger inden for kort afstand af hotellet.

Restaurant & Barer

Når sulten eller tørsten melder sig, serverer The Mallard Hotel en uovertruffen all-day brunch og en fremragende frokostmenu i baren. Om aftenen kan gæsterne slappe af i Lantern Room, en udvidelse af baren, hvor der tilbydes en finere spiseoplevelse i afslappede omgivelser.

Spa & Fritid

Efter en dag på golfbanen kan du nyde Gullane bys charmerende lokale pubber, prøv fx en af de mange skotske whiskyer, og restauranter eller gå en tur langs den betagende sandstrand – alt sammen kun få minutters gang fra hotellet.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, golf (Gullane GC, alle 3 baner), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
4 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 jan. 2024 - 31 mar. 2024fra DKK 9.795,-
1 apr. 2024 - 30apr. 2024fra DKK 10.895,-
1 jun. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 11.295,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 10.895,-
1 nov. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 9.795,-
The Mallard Hotel ligger i Gullane i gå afstand til den lokale strand. Kun en kort køretur fra Edinburgh lufthavn på ca. 45 minutter

Få et tilbud på golfrejse med ophold på The Mallard Hotel

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?