fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Thailand

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

5/5

Golfpakker med prisgaranti

13 overnatninger fra DKK 20.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 7 x greenfee, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
7 runder
Mesterskabsbaner
Bo tæt på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Wora Bura Resort tilbyder et bredt udvalg af suiter og værelser, der imødekommer ethvert behov og budget. Alle værelser er udstyret med aircondition, LCD-TV og Wi-Fi. Villaerne er det oplagte valg for dem, der ønsker at tilføje et ekstra lag af luksus til deres ophold.

Golfbanerne

Opdag Thailands golfperler lige rundt om hjørnet. Med baner som Black Mountain Golf Course, Springfield Royal Country Club og Pineapple Valley Golf Course inden for køreafstand er du aldrig langt fra en unik golfoplevelse.

Restaurant & Barer

Nyd et væld af kulinariske lækkerier på resortets egne restauranter og barer. Chulamongkut og Raktalay er de mest populære restauranter, der tilbyder både buffet og à la carte-muligheder. Vi opfordrer vores gæster til at udforske de udsøgte lokale delikatesser, hvor friskfanget fisk altid er et højdepunkt på menuen.

Spa & Fritid

Forkæl dig selv med en verden af velvære i en topmoderne spa. Her kan du opleve et bredt udvalg af behandlinger, der garanterer total afslapning og fornyelse. Dyk ned i et væld af aktiviteter som thailandske madlavningskurser, beachvolley, pool-aerobic, mountainbiking og et udvalg af vandsport.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 7 x greenfee, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
13 nætter inkl. 7 x greenfeeDobbeltværelse
Året rundtfra DKK 20.995,-
Resortet er beliggende langs den smukke Siambugt og helt ned til vandkanten. Resortet ligger ca. 3 timer fra Bangkoks internationale lufthavn.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Wora Bura Hua Hin  Resort & Spa

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?