fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Tyrkiet

Sueno Deluxe Hotel

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
3 runder
Banetype: Park/Skov
Bo på banen
Ultra All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Sueno Deluxe Resort i Belek er med sine 426 eksklusivt indrettede værelser en god base under dit ophold med god komfort og velvære.
Hvert værelse på Sueno Deluxe byder på en privat balkon eller terrasse, der indbyder gæsterne til at nyde den betagende udsigt over resortets frodige omgivelser eller det glitrende Middelhav. Den rummelige walk-in garderobe giver rigeligt med plads til at opbevare tøj og golfudstyr, hvilket sikrer, at værelserne forbliver ryddelige og indbydende gennem hele opholdet.
Komforten er i højsædet med klimaanlæg, der holder en behagelig temperatur året rundt, uanset de udendørs forhold. Den velforsynede minibar sørger for, at forfriskninger altid er inden for rækkevidde, perfekt til at nyde på balkonen efter en dag på golfbanen eller ved poolen.
Den høje standard i værelsernes indretning og faciliteter afspejler Sueno Deluxe Resorts overordnede engagement i at levere en førsteklasses oplevelse. Fra de luksuriøse sengelinned til de elegante badeværelser med premium toiletartikler er hvert aspekt af værelserne designet til at overgå gæsternes forventninger.

Golfbanerne

Sueno Deluxe Resort i Belek byder på to fremragende golfbaner, Pines og Dunes, der begge leverer en god og varierende golfoplevelse. Disse baner er omhyggeligt designede til at udnytte det smukke tyrkiske landskab til fulde.
Dunes-banen, der ofte betragtes som den mere tilgængelige af de to, byder på en lidt kortere spillelængde. Dette betyder dog på ingen måde, at banen er let. Tværtimod kræver Dunes en høj grad af præcision fra tee til green. Banens layout udnytter det naturlige terræn og spillere må nøje overveje hvert eneste slag for at opnå et godt resultat.
Pines-banen, på den anden side, repræsenterer en endnu større udfordring og er kendt for sin længde og kompleksitet. Banens design kræver både længde fra tee og præcision i approach-slagene.
Kombinationen af disse to forskellige baner gør Sueno hotellerne til en populær destination for golfentusiaster, der besøger Belek.

Restaurant & Barer

Sueno Deluxe Resort i Belek byder på et imponerende udvalg af restauranter og barer, der tilfredsstiller selv de mest kræsne ganer. Gæsterne kan udforske en verden af smagsoplevelser gennem resortets seks specialiserede a la carte-restauranter, der hver især repræsenterer det bedste inden for forskellige internationale køkkener.
Fra de forførende dufte og smagsnuancer i den asiatiske restaurant til de autentiske pastaretter og pizzaer i den italienske Trattoria, er der noget for enhver smag. Disse tematiske restauranter komplementeres perfekt af de to hovedrestauranter, der byder på et bredt udvalg af internationale og lokale retter i en mere afslappet buffet-atmosfære.
For dem, der søger forfriskninger eller en aftencocktail, byder Sueno Deluxe på mange forskellige barer spredt over resortet. Hver bar har sin egen unikke karakter og menu, hvilket sikrer, at gæsterne altid kan finde det perfekte sted at nyde en drink, uanset om de foretrækker en stille lounge eller en mere livlig atmosfære.
En særlig fordel for gæster på Sueno Deluxe er muligheden for at udvide deres kulinariske horisonter yderligere ved at besøge restauranter og barer på det tilstødende Sueno Golf Hotel. Denne eksklusive adgang giver gæsterne endnu flere valgmuligheder og oplevelser under deres ophold.
Sueno Deluxe Resort har således skabt en alsidig og luksuriøs gastronomisk oplevelse, der perfekt komplementerer resortets flotte golfbaner og luksuriøse faciliteter.

Spa & Fritid

Sueno Deluxe Resort i Belek byder på en overdådig ferieoplevelse, der imødekommer både golfentusiaster og ikke-golfere, som leder efter afslapning og underholdning. Resortets imponerende vandlandskab omfatter ikke mindre end fem pools dedikeret til voksne.
For dem, der søger ultimativ afslapning og velvære, byder Sueno Deluxe på et luksuriøst spa- og wellnesscenter, der er en sand oase af ro og forkælelse. Dette omfattende center inkluderer tre indendørs pools, et topmoderne fitnesscenter, fem dampbade, seks saunaer og seks autentiske tyrkiske bade. Med mange behandlingsrum byder spaen på et bredt spektrum af terapeutiske og afslappende behandlinger. Gæsterne kan vælge mellem forskellige typer massage, skønhedsbehandlinger, manicure, pedicure og innovative hydroterapi-sessioner, alle skabt for at fremme velvære og afslapning (bemærk at disse specialbehandlinger tilbydes mod ekstra betaling).
Sueno Deluxe Resort formår således at skabe den perfekte balance mellem aktiv ferie og afslappende luksus. Mens golfentusiaster kan nyde resortets golfbaner, finder ikke-golfere et væld af muligheder for afslapning, underholdning og velvære.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 sep. 2024 - 20 sep. 2024fra DKK 14.595,-
21 sep. 2024 - 21 okt. 2024 (overseeding fra d. 19 sep. - 13 okt. Kun 1 bane åben i denne periode)fra DKK 14.295,-
22 okt. 2024 - 5 nov. 2024fra DKK 13.695,-
6 nov. 2024 - 20 nov. 2024fra DKK 12.895,-
21 nov. 2024 - 30 jan. 2025 (tillæg over jul og nytår)fra DKK 9.995,-
31 jan. 2025 - 2 mar. 2025fra DKK 10.195
3 mar. 2025 - 15 mar. 2025fra DKK 12.595,-
16 mar. 2025 - 11 apr. 2025fra DKK 13.095,-
12 apr. 2025 - 14 maj 2025fra DKK 13.495,-
Sueno Hotels Deluxe Belek ligger på stranden i hjertet af Belek, ca. 30 minutters kørsel fra Antalya lufthavn. Privat transfer inkluderet til og fra lufthavnen.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Sueno Deluxe Hotel

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?