fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Thailand - Pattaya

Pullman Pattaya Hotel G

5/5

Golfpakker med prisgaranti

11 overnatninger fra DKK 21.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Vælg mellem flere forskellige baner
5 runder
Topbaner
Bo på stranden
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Pullman Pattaya Hotel G ligger i den nordlige ende af Pattaya centrum, hvilket giver nem adgang til byens mange gode restauranter og barer kun fem minutter fra Pattaya centrum og lidt over en time fra Bangkok. Hotellet ligger ud mod Wongamart Beach, som byder på en stilfuld, moderne strandklub-oplevelse kombineret med ægte thailandsk gæstfrihed og service. Dette hotel kombinerer traditionel thailandsk design med moderne elementer, perfekt til enhver livsstil, alt sammen i et frodigt landskab med tropiske haver og en privat strandklub. Hotellets 353 luksuriøse værelser har adgang til to poolområder. Den unikke Beach Club tilbyder en heldags-spiseoplevelse med en poolbar, strandbar, sunset lounge og chill-out bar. Midt i en frodig tropisk have med direkte adgang til en privat strandsektion på Wong Amat Beach er dette resort perfekt til en god golfferie.

Golfbanerne

Opdag Thailands golfperler lige rundt om hjørnet. Med baner som Laem Chabang International Country Club, Siam Country Club og Chee Chan Golf Course inden for køreafstand er du aldrig langt fra en unik golfoplevelse.

Restaurant & Barer

På den private Beach Club kan gæsterne nyde chill-out musik ved poolen eller på stranden, lækre cocktails, det bredeste udvalg af vine og fin mad eller blot nyde den friske havbrise. Poolbar: Beliggende i et hjørne af Beach Club, tilbyder baren cocktails, salater, sandwicher, grillede retter og is. I løbet af dagen er der nem adgang til mad og drikkevarer. Strandbar: Lige ved strandkanten tilbyder baren et stort udvalg af cocktails. Det er det ideelle sted at slukke tørsten, mens du nyder de solrige troper. Ved skumring præsenteres et unikt udvalg af champagne for at fuldende din dag.

Spa & Fritid

Aisawan Spa tilbyder traditionelle thailandske VIP massage- og behandlingsrum og bruger kun de fineste naturlige produkter med et dedikeret team af højt kvalificerede terapeuter.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
11 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
Hele åretfra DKK 21.995,-

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Pullman Pattaya Hotel G

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?