fbpx
Skip to content Skip to footer

Fællesrejse til Portugal - Algarve

NAU Morgado Golf & Country Club

18/02 - 25/02 (2025)

4/5

TiLBUD MED SKARP FAST PRIS

7 overnatninger inkl. 5 x greenfee – DKK 9.695,-
Tillæg for enkeltværelse: DKK 2.300,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

TILBUD MED SKARP FAST PRIS

Nyd fællesskabet og spil golf med andre danskere.

NAU Morgado Golf & Country Club er en førstekasses golfdestination i Algarve, Portugal, der tilbyder en enestående oplevelse for golfspillere. Resortet omfatter tre fantastiske 18-hullers golfbaner: to på Morgado-anlægget og den nærliggende Salgados GC. Morgados baner er omgivet af betagende natur, mens Salgados GC byder på en udfordrende links-lignende bane med spektakulær udsigt over Atlanterhavet.

Som gæst kan du nyde godt af topmoderne faciliteter, herunder driving ranges, pro shops og golfakademi. Ud over golf byder resortet på afslappende atmosfære med udendørs pools, spa-services og nem adgang til smukke strande. NAU Morgado Golf & Country Club, inklusive Salgados GC, er ideel til din golfferie og kombinerer førsteklasses golf, afslapning og ægte portugisisk gæstfrihed for en uforglemmelig oplevelse.

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Morgado Golf & Country Club tilbyder en exceptionel golfoplevelse med enestående værdi for pengene. Dette luksuriøse resort byder på 98 elegante værelser, der forener moderne design med luksuriøse detaljer. Hvert værelse byder på en betagende udsigt over den berømte Morgado Golfbane, der giver gæsterne en konstant påmindelse om den golfoplevelse, der venter. Indretningen er nøje udvalgt for at sikre maksimal komfort og stil.
Alle værelser er udstyrede med moderne bekvemmeligheder, herunder sikkerhedsboks til værdigenstande, telefon for nem kommunikation, hårtørrer for ekstra bekvemmelighed, klimaanlæg til optimal komfort og fladskærms-tv med et bredt udvalg af satellitkanaler.
Morgado Golf & Country Club er den perfekte base for din golfferie i Portugal. Her kombineres luksuriøs indkvartering med nem adgang til førsteklasses golfbaner, hvilket gør det til det ideelle valg for både erfarne golfspillere og nybegyndere. Uanset om du kommer for golfen, afslapningen eller en kombination af begge, tilbyder Morgado Golf & Country Club en uforglemmelig oplevelse, der overgår forventningerne uden at sprænge budgettet.

Golfbanerne

Alamos Golf Course i Algarve byder på en betagende golfoplevelse med udsigt til de majestætiske Monchique-bjerge og to imponerende søer, der præger landskabet. Denne unikke bane tilbyder en spændende variation af huller, der udfordrer selv den mest erfarne golfspiller. Med sine smalle fairways og strategisk placerede oprindelige træer kræver Alamos både præcision og taktisk overblik for at mestre dens udfordrende layout.

Golfentusiaster vil værdsætte forskellene mellem Alamos og dens søsterbane, Morgado. Mens Alamos udmærker sig ved sit snedige design og naturlige forhindringer, byder Morgado på større greens, der sætter putting-færdighederne på prøve, samt dybe, skotsk-inspirerede bunkers, der tilføjer et ekstra lag af kompleksitet til spillet.

Som en integreret del af denne enestående golfpakke får gæster også adgang til den fantastiske Salgados Golf Course. En bekvem transfer-service er inkluderet, hvilket gør det nemt at nyde alle tre baner under dit ophold. Salgados tilføjer en ny dimension til din golfferie med sin unikke kystnære beliggenhed og sit udfordrende layout.

Denne kombination af tre distinkte baner – Alamos, Morgado og Salgados – giver golfspillere en exceptionel mulighed for at opleve forskellige spillestile og udfordringer, alt sammen inden for rækkevidde af dit ophold. Hver bane byder på sin egen karakter og udfordringer, hvilket sikrer en alsidig og spændende golfoplevelse.

Restaurant & Barer

NAU Morgado Golf & Country Club byder på en gastronomisk rejse, der komplementerer den enestående golfoplevelse. I resortets elegante hovedrestaurant venter en overdådig morgenbuffet, der giver gæsterne den perfekte start på dagen. Her finder du et bredt udvalg af friske, lokale ingredienser og internationale favoritter, der sikrer, at du er klar til dagens udfordringer på golfbanen.
Til frokost og middag forvandles restauranten til en kulinarisk oase, hvor buffeten byder på en harmonisk blanding af traditionelle portugisiske specialiteter og innovative internationale retter. Den afslappede, men sofistikerede atmosfære skaber de ideelle rammer for en velsmagende spiseoplevelse, der appellerer til selv de mest kræsne ganer.
Efter en spændende dag på golfbanen byder NAU Morgado Golf & Country Club på flere indbydende barer, hvor gæsterne kan nyde en forfriskende drink, en aromatisk kop kaffe eller en aftencocktail. Disse hyggelige mødesteder er perfekte til at dele dagens golfbedrifter, slappe af med medrejsende eller møde andre golfentusiaster. Med et varieret udvalg af drikkevarer og en varm, indbydende stemning er barerne hjertet i resortets sociale liv.
Uanset om du søger en hurtig forfriskning, en raffineret middag eller en afslappet aften med venner, tilbyder NAU Morgado Golf & Country Club en gastronomisk oplevelse, der matcher kvaliteten af deres golfbaner. Her forenes det bedste af portugisisk gæstfrihed med international luksus, hvilket skaber den perfekte ramme for din golfferie i Algarve.

Spa & Fritid

NAU Morgado Golf & Country Club byder på mere end bare fremragende golf. Resortets to swimmingpools danner rammen om den perfekte oase for afslapning mellem runderne. Her kan gæsterne nyde den varme Algarve-sol, tage en forfriskende dukkert eller blot slappe af med en god bog i skyggen af en parasol. Disse luksuriøse poolområder er ideelle til at genoplade batterierne og forberede sig mentalt på næste dags golfudfordringer.
For de eventyrlystne gæster, der ønsker at udforske Algarves skønne natur, tilbyder resortet cykeludlejning. Denne service giver gæsterne mulighed for at træde i pedalerne og opdage de charmerende landsbyer, frodige landskaber og betagende kyststrækninger, der omgiver NAU Morgado Golf & Country Club. Cykelturene er ikke kun en fantastisk måde at opleve den lokale kultur og natur på, men også en glimrende mulighed for at holde sig i form mellem golfrunderne.

Få mere information om NAU Morgado Golf & Country Club

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag mere information

    Vores fællesrejser er sammensat til en skarp fast pris på allerede udvalgte datoer.

    DINE OPLYSNINGER

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?