fbpx
Skip to content Skip to footer

Fællesrejse til Mallorca

Pula Golf Resort

23/4 - 30/4 (2025)

4/5

TiLBUD MED SKARP FAST PRIS

7 overnatninger inkl. fri golf – DKK 11.795,-
Tillæg for enkeltværelse DKK 3.900,-
Pris pr. person inkl. hotel med morgenbuffet, ubegrænset golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

TILBUD MED SKARP FAST PRIS

Nyd fællesskabet og spil golf med andre danskere.

Pula Golf Resort er det eneste golfresort den idylliske ø Mallorca i Spanien. Resortets hjerte er den prisbelønnede 18-hullers golfbane, designet af José María Olazábal, som tilbyder en udfordrende og scenisk oplevelse for golfere på alle niveauer. Med sin beliggenhed i Son Servera-region kombinerer Pula Golf Resort det bedste af balearisk charme og moderne luksus.

Resortet har dejlige store værelser, alle indrettet med omhu og udstyret med moderne bekvemmeligheder. Gæsterne kan nyde gastronomiske oplevelser i resortets restauranter, der serverer en blanding af lokal mallorcansk og international køkken.

Ud over golf tilbyder Pula en række faciliteter, herunder en spa, fitnesscenter og udendørs pool. Resortets nærhed til Mallorcas smukke strande og kulturelle seværdigheder gør det til et ideelt udgangspunkt for at udforske øen.

Pula Golf Resort er perfekt til golfentusiaster der søger en kombination af sportslig udfordring, afslapning og middelhavsluksus i et af Spaniens mest eftertragtede ferieområder.

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Træd ind i en verden af elegance og komfort på Pula Golf Resort, hvor hvert værelse er skabt til en god base for golfrejsende. Den omhyggelige indretning kombinerer moderne æstetik med tidløs elegance, hvor detaljer er valgt for at skabe en harmonisk og indbydende atmosfære.
Rummelige og stilfuldt indrettede værelser byder gæsterne velkomne med en følelse af eksklusivitet. Med udsigt over Mallorcas frodige landskab, den velholdte golfbane eller resortets frodige haver.
Hvad enten du er på Mallorca for golf, afslapning eller en kombination af begge, giver disse værelser den perfekte base for at nyde alt, hvad dette skønne sted har at tilbyde. Med deres opmærksomhed på detaljer og forpligtelse til gæsternes komfort, sikrer værelserne på Pula Golf Resort, at hvert øjeblik af dit ophold er gennemsyret af luksus og velvære.

Golfbanerne

Oplev en ægte golfudfordring på Pula Golf Resort, hvor mesterskabsbanen byder på en unik kombination af strategisk design og naturlige elementer. Selvom banen måler 6.105 meter, skal du ikke lade dig narre af dens længde – dette er en bane, der kræver præcision, taktisk tænkning og tilpasningsevne fra enhver spiller, uanset handicap.
Pulas par 70-bane er et mesterværk i golfarkitektur, hvor hvert hul præsenterer sine egne udfordringer og muligheder. De velplacerede bunkers, strategiske vandhazarder og flotte greens kræver omhyggelig planlægning og præcise slag for at score godt. Men det er vinden, der virkelig definerer spillet på Pula.
Mallorcas karakteristiske brise, der fejer ind fra Middelhavet, tilføjer et ekstra lag til hvert slag. Pludselige vindstød kan ændre en perfekt drives bane eller påvirke et omhyggeligt beregnet putt. Denne uforudsigelighed gør Pula til en sand test for enhver golfspillers evner og tilpasningsevne, og gør hver runde til en unik oplevelse.
Banens layout udnytter mesterligt det naturlige mallorcinske terræn. Golfspillere vil finde sig selv navigerende gennem duftende pinjeskove, forbi antikke stenbyggede mure og over blødt bølgende fairways. Denne harmoniske integration af golfbanen i det lokale landskab skaber ikke blot en visuelt betagende kulisse, men bidrager også til banens spillemæssige udfordringer.
For den seriøse golfentusiast er Pula Golf Resort ikke blot en mulighed, men en nødvendighed på enhver golfferie til Mallorca. Banens ry for at udfordre selv de mest erfarne spillere har gjort den til vært for adskillige European Tour-begivenheder, hvilket cementerer dens status som en af Spaniens fineste golfbaner.
Udover selve spillet tilbyder Pula Golf Resort state-of-the-art træningsfaciliteter, herunder en omfattende driving range, puttinggreens og kortspilsområder. Dette gør resortet til det perfekte sted for golfere, der ønsker at finpudse deres færdigheder eller forberede sig på banens udfordringer.
Afrund din golfoplevelse med et besøg i det luksuriøse klubhus, hvor du kan nyde en forfriskende drink og diskutere dagens runde, mens du tager den betagende udsigt over banen ind. Med sin kombination af udfordrende spil, naturlig skønhed og førsteklasses faciliteter, er Pula Golf Resort mere end bare en golfbane – det er en destination, der vil efterlade et uudsletteligt indtryk på enhver sand golfelsker.

Restaurant & Barer

S’Oronella Restaurant på Pula Golf Resort indbyder gæster til en autentisk mallorcansk spiseoplevelse i charmerende omgivelser. Restauranten, indrettet i traditionel bondegårdsstil med imponerende synlige bjælker og højt til loftet, skaber en rustik og hyggelig atmosfære, der perfekt komplementerer den lokale og internationale menu. Her kan gæsterne nyde en harmonisk blanding af regionale specialiteter og velkendte internationale retter, alle tilberedt med friske, lokale ingredienser.

Morgenmaden i S’Oronella er en særlig oplevelse, især i sommermånederne, hvor gæsterne kan vælge at nyde deres første måltid på dagen på den solbeskinnede terrasse. Den friske morgenluft og udsigten over resortets smukke omgivelser giver en perfekt start på dagen. Til middag byder restauranten på en innovativ tilgang med en kombination af buffet og a la carte.
Gæsterne kan starte deres måltid med en forret fra den varierede buffet, efterfulgt af hovedretter tilberedt på bestilling, hvilket sikrer friskhed og personlig tilpasning.

Loungebaren i Pula Golf Resort er et studie i sofistikeret design, der blander rustikke elementer med moderne æstetik.
Indretningen, præget af jordfarver og moderne kunstværker, skaber en afslappet men elegant atmosfære. Komfortable kurvestole og indbydende sofaer inviterer gæsterne til at slappe af og nyde en drink, mens de nyder den betagende udsigt over det mallorcanske landskab gennem de store panoramavinduer. Dette rum fungerer som et perfekt mødested for gæster, der ønsker at socialisere eller bare nyde en stille stund.

I de varmere måneder tilbyder gårdspladsen en idyllisk udendørs spisemulighed for frokost. Her kan gæsterne nyde lette måltider og forfriskninger i den friske luft, omgivet af resortets charmerende arkitektur og frodige grønne områder. Denne udendørs spisemulighed giver en ægte middelhavsstemning og er særligt populær blandt gæster, der ønsker at nyde det milde mallorcanske klima.

For dem, der tilbringer dagen ved poolen, er Poolside baren den perfekte oase. Her serveres forfriskende drinks og lette snacks direkte ved den udendørs pool. Det er det ideelle sted at nyde en kølig cocktail eller en let frokost mellem solbadning og svømmeture.

Spa & Fritid

Lad krop og sjæl genoplade i Pula Golf Resorts spa – en oase af velvære og afslapning. Efter en udfordrende dag på golfbanen fortjener du forkælelse, og her finder du den ultimative mulighed for at pleje både krop og sind. Træd ind i en verden af ro og komfort, hvor hver detalje er designet til at maksimere din afslapning og velvære.

Centret for denne velværeoplevelse er den opvarmede indendørs pool. Her kan du lade dine ømme muskler slappe af i det behagelige vand. Vandets temperatur er perfekt afstemt til at lindre træthed og spændinger, og giver dig mulighed for at svømme eller blot flyde stille, mens dagens stress forsvinder.

For dem, der søger en mere intensiv afslapningsoplevelse, tilbyder jacuzzien en perfekt kombination af varme og massage. De boblende jets målretter specifikt kroppens trykpunkter, hvilket giver en terapeutisk effekt, der er særligt velgørende efter en lang dag på golfbanen. Lad boblebadets pulserende vand massere dine muskler og led, mens du nyder følelsen af at være vægtløs og fuldstændig afslappet.

Saunaen og dampbadet er ideelle for dem, der ønsker at rense både krop og sind. Den tørre varme i saunaen hjælper med at udskille toksiner, forbedre blodcirkulationen og lindre muskelspændinger. Dampbadet, med sin fugtige varme, er særligt gavnligt for ømme muskler og led, og kan også hjælpe med at rense huden og forbedre dens udseende.

For den ultimative forkælelse tilbyder spaen professionelle massageterapier. Uddannede terapeuter bruger en række teknikker, fra svensk massage til dybdevævsmassage, for at målrette specifikke områder af spænding eller ubehag. Disse behandlinger er skræddersyede til den enkeltes behov, uanset om du søger lindring af ømme muskler efter golf eller bare ønsker en afslappende oplevelse.

Få mere information om Pula Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag mere information

    Vores fællesrejser er sammensat til en skarp fast pris på allerede udvalgte datoer.

    DINE OPLYSNINGER

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?