fbpx
Skip to content Skip to footer

Fællesrejse til Tyrkiet

Sueno Golf Hotel

4/3 - 11/3 (2025)

4/5

TiLBUD MED SKARP FAST PRIS

7 overnatninger inkl. 4 x greenfee – DKK 11.595,-
Tillæg for enkeltværelse: DKK 2.100,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

TILBUD MED SKARP FAST PRIS

Nyd fællesskabet og spil golf med andre danskere.

Sueno Golf Hotel er et hyggeligt og yderst populært golfresort for skandinaviske golfspillere beliggende i hjertet af Belek, Tyrkiets golfparadis. Dette imponerende resort tilbyder en uovertruffen golfoplevelse med to dejlige golfbaner – Pines og Dunes – der udfordrer og inspirerer golfere. Designet af PGA-professionelle, byder banerne på en perfekt blanding af naturlig skønhed og strategisk spil.

Hotellet selv er en arkitektonisk perle, formet som et massivt skib, der skaber en unik og iøjnefaldende profil. Indvendigt finder gæsterne elegante værelser og suiter, alle udstyret med moderne bekvemmeligheder.

Sueno Golf Hotel tilbyder en bred vifte af faciliteter, herunder flere restauranter med både tyrkiske specialiteter og international cuisine, spa- og wellnesscenter, indendørs og udendørs pools samt et veludstyret fitnesscenter. For familier er der børneklub og underholdningsprogrammer.

Når du bor på Sueno Golf Hotel kan du gratis gøre brug af faciliteter, restauranter samt stranden ved deres søsterhotel, Sueno Deluxe, som ligge lige ved siden af hotellet.

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Sueno Golf Resort er det foretrukne golfresort for skandinaver i Belek. De 174 værelser imødekommer enhver gæsts behov og præferencer. Fra komfortable standardværelser til rummelige seniorværelser med betagende udsigt over de to 18-hullers golfbaner byder resortet på en elegant blanding af komfort og stil. Hvert værelse er omhyggeligt indrettet og udstyret med moderne bekvemmeligheder, herunder aircondition, minibar og private balkoner, der indbyder til afslapning.
Særligt populære er seniorværelserne, som giver gæsterne en fantastisk udsigt over Sueno Golf Clubs to golfbaner. Denne kombination af komfort, luksus og golfudsigt gør Sueno Golf Resort til en ideel destination for golfentusiaster, der søger en førsteklasses oplevelse i spektakulære omgivelser.

Golfbanerne

Sueno Golf byder på to 18-hullers golfbaner, Dunes og Pines, der hver især byder på unikke udfordringer og oplevelser. Dunes-banen, designet med inspiration fra klassiske linksbaner, snor sig gennem bølgende klitter og præsenterer spillere for udfordrende bunkers og naturlige forhindringer. Med sine brede fairways og strategisk placerede hazarder kræver Dunes-banen præcision og klogt køllevalg.
Pines-banen, derimod, er indrammet af fyrretræer, der skaber en helt anden atmosfære. Denne bane udmærker sig ved sine smallere fairways, der kræver nøjagtige drives, og greens, der tester selv de mest erfarne puttere. Vandhazarder kommer i spil på flere huller, hvilket øger banens sværhedsgrad og æstetiske appel.

Restaurant & Barer

Sueno Golf Hotel byder på en kulinarisk oplevelse med tre førsteklasses restauranter, herunder to à la carte muligheder, og otte atmosfærefyldte barer spredt over resortet. Kendt for sin fremragende og personlige service byder hotellet på en unik spiseoplevelse i rolige og indbydende omgivelser. Gæster på Sueno Golf Hotel har desuden adgang til endnu flere gastronomiske eventyr på søsterhotellet Sueno Deluxe, hvor de kan udforske yderligere restauranter og barer.

Spa & Fritid

Sueno Golf Resort byder på en komplet ferieoplevelse, der strækker sig langt ud over golfbanen. Efter en spændende runde golf kan gæsterne nyde hotellets luksuriøse faciliteter. Dyk ned i de indbydende pools, både indendørs og udendørs, eller slap af ved børnepoolen med familien. For ultimativ afslapning byder Sueno Hotels Golf Beleks spa-center på en oase af velvære.
Her kan gæsterne forkæle sig selv med et traditionelt tyrkisk bad, revitaliserende massager, forfriskende ansigtsbehandlinger og specialiserede golfbehandlinger.

Få mere information om Sueno Golf Hotel

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag mere information

    Vores fællesrejser er sammensat til en skarp fast pris på allerede udvalgte datoer.

    DINE OPLYSNINGER

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?