fbpx
Skip to content Skip to footer

Fællesrejse til Spanien - Alicante

Hotel Bonalba Alicante 4*

20/4 - 27/4 (2025)

4/5

TiLBUD MED SKARP FAST PRIS

7 overnatninger inkl. 5 x greenfee – DKK 9.795,-
Tillæg for enkeltværelse: DKK 1.300,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

TILBUD MED SKARP FAST PRIS

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Beliggende på den berømte Costa Blanca, er Hotel Bonalba Alicante en favorit for golfspillere. Områdets dejlige klima har gjort det til en af Europas foretrukne golfdestinationer. Dette skønne hotel byder på en perfekt kombination af hyggelig indkvartering, topmoderne spa-faciliteter og en flot 18-hullers mesterskabsbane.
Med 251 elegante værelser får du ved Hotel Bonalba en god og mindeværdig oplevelse. Hvert værelse er nøje indrettet med fokus på komfort og moderne bekvemmeligheder. Gæsterne kan nyde satellit-tv, hurtig internetforbindelse og aircondition. De private balkoner eller terrasser giver mulighed for at slappe af med en drink og nyde de lune spanske aftener.
Udover golf byder hotellet på en bred vifte af aktiviteter og nem adgang til lokale seværdigheder, hvilket gør det til det perfekte udgangspunkt for at udforske Costa Blancas skønhed og kultur.

Golfbanerne

Hotel Bonalba er perfekt for golfspillere med sin imponerende 18-hullers mesterskabsbane blot 100 meter fra hotellet. Med en maksimal længde på 6.378 meter byder banen på en udfordrende og varieret golfoplevelse. For nybegyndere eller dem, der ønsker at varme op, er der en 9-hullers pitch og putt-bane, som er perfekt til at finpudse teknikken.
Mesterskabsbanen er nøje designet til at udfordre spillere på alle niveauer. Den første halvdel af banen er relativt tilgivende, selvom strategisk spil er nødvendigt for at navigere uden om vandhazarder. De sidste huller byder på en stigende sværhedsgrad, især de afsluttende tre, hvor kystvindene kommer i spil og kræver både kraft og præcision.
Hotel Bonalbas gode placering gør det til det ideelle udgangspunkt for en golfferie i Alicante.
Med sin kombination af egen mesterskabsbane og træningsfaciliteter er Hotel Bonalba det perfekte valg for golfspillere, der ønsker at forbedre deres spil og nyde Costa Blancas skønhed på samme tid.

Restaurant & Barer

Hotel Bonalba har to à la carte-restauranter, der byder på en perfekt blanding af autentiske spanske specialiteter og innovative internationale retter. Disse perler giver gæsterne mulighed for at udforske et bredt spektrum af smagsoplevelser uden at forlade hotellets område.

Spa & Fritid

Hotel Bonalba byder på en oase af velvære og rekreation, der strækker sig langt ud over deres verdensklasse golfbane. Gæsterne kan fordybe sig i en verden af luksus og afslapning med hotellets imponerende udvalg af førsteklasses faciliteter.
Centralt i hotellets område står de indbydende udendørspools, hvor gæsterne kan forfriske sig under den varme spanske sol eller nyde en afslappende svømmetur med udsigt over det smukke landskab. Disse pools danner rammen om perfekte øjeblikke af ro og afslapning efter en dag fyldt med golf og hygge.
For dem, der søger den ultimative forkælelse, byder hotellets sundheds- og skønhedscenter på et luksuriøst tilflugtssted. Her kan gæsterne nyde godt af en indendørs pool, perfekt til afslapning året rundt, samt en spa, der tilbyder en bred vifte af behandlinger.

Få mere information om Hotel Bonalba Alicante 4*

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag mere information

    Vores fællesrejser er sammensat til en skarp fast pris på allerede udvalgte datoer.

    DINE OPLYSNINGER

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?