fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Portugal - Algarve

NAU Sao Rafael Suites

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 11.495,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer eller billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Vælg mellem 3 baner
5 runder
Banetype: Park
Gratis transfer til banerne
All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Besøg det femstjernede Sao Rafael Suite Hotel, en oase af luksus og komfort i hjertet af Algarve. Beliggende tæt på den livlige by Albufeira og kun 45 minutter fra Faro Lufthavn byder dette all-inclusive resort på en perfekt blanding af afslapning og aktivitet.
Med 105 elegant indrettede værelser, fra dobbeltværelser til familieværelser og suiter, byder Sao Rafael på en stilfuld og minimalistisk indretning. Alle værelser er udstyrede med aircondition, minibar, satellit-TV og gratis WiFi. Der er udsigt over enten det betagende hav eller de smukke middelhavshaver.

Golfbanerne

Alamos Golf Club
Den 6.600 meter lange bane blev udformet af det meget respekterede European Golf Design, og selvom banen er relativt åben fra tee, er dens store greens ekstremt udfordrende. De store putting-områder er kendt for deres stejle skråninger og er bevogtet af farlige bunkere.

De hævede greens spiller ind på denne bane, mens Alamos også er kendetegnet ved flere farlige vandhazarder; faktisk er banen formet omkring tre store søer, der både giver spænding og æstetisk skønhed. Alamos har fået meget ros på kort tid på Algarve og er en sand fornøjelse at nyde under en ferie i dette golfparadis.

Morgado do Reguengo Golf Course
Som de fleste nye resortbaner er Morgado do Reguengo bygget med en række forskellige teesteder; selvom den måler 7.300 meter fra længste, er der tee-steder, der er tilpasset enhver golfer.

Trods banens åbne udseende ved første øjekast gør de naturlige forhindringer og strategisk placerede bunkers layoutet meget behageligt. Den er spredt ud over mange hektar landskab og er det perfekte sted at slappe af og fokusere på dit spil.

Golfentusiaster vil værdsætte de gratis transfers til de nærliggende baner Morgado, Alamos og Salgados, hvilket gør Sao Rafael til en ideel base for en golfrejse i Portugal.

Restaurant & Barer

Sao Rafael Suite Hotel byder på en kulinarisk rejse med tre unikke restauranter. Buffet-restauranten byder på et bredt udvalg af internationale og lokale retter til alle måltider. À la carte restauranten “Eataly” fremhæver det bedste fra portugisisk og italiensk køkken, hvor gæsterne kan nyde autentiske smagsnuancer i elegante omgivelser. Temarestauranten giver en særlig dinner-oplevelse med skiftende menuer og koncepter.
For afslappende drinks og lette måltider byder Suites Lounge & Lobby Bar på en sofistikeret atmosfære, mens den udendørs terrasse giver mulighed for at nyde den varme portugisiske sol.

Spa & Fritid

Hotellets spa- og wellnesscenter er en sand oase for afslapning og fornyelse. Den indendørs swimmingpool tilbyder et roligt retreat med temperaturstyret vand, perfekt til afslapning året rundt. Jacuzzien giver mulighed for at lindre ømme muskler efter en dag på golfbanen. Saunaen og det tyrkiske bad tilbyder traditionelle varmebehandlinger, der renser krop og sind. For dem, der ønsker at holde sig i form under ferien, er fitnesscenteret udstyret med moderne træningsudstyr. Spa’en har også en række luksuriøse behandlinger, fra forfriskende ansigtsbehandlinger til dybdegående massager, alle udført af erfarne terapeuter.
Udendørs finder du tre indbydende swimmingpools omgivet af solterrasser, perfekte til at slappe af og nyde solen. Tennisbaner giver mulighed for aktiv underholdning.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer eller billeje.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
1 nov. 2024 - 28 feb. 2025fra DKK 11.495,-
1 mar. 2025 - 30 apr. 2025fra DKK 12.395,-
1 maj 2025 - 30 jun. 2025fra DKK 14.095,-
NAU Sao Rafael Suites ligger kun ca. 45 minutter fra Faro Lufthavn

Få et tilbud på golfrejse med ophold på NAU Sao Rafael Suites

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?