fbpx
Skip to content Skip to footer

Særtilbud: Golfrejse med ophold på Cornelia De Luxe Resort

SÆRTILBUD

Tilbud for Cornelia De Luxe Resort

Uhørt godt tilbud på golfrejse til Tyrkiet i perioden: 17/2-2024 – 24/2-2024

  • GOLFPAKKE PRIS 9.295 DKK

    Cornelia De Luxe Resort tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter for alle gæster og ideelt beliggende 35 minutter fra Antalya lufthavn.

Udfyld formularen – Du modtager tilbud hurtigst muligt.

Golfpakken inkluderer:

  • 7 overnatninger
  • All inclusive
  • Ubegrænset golf på Faldo GC (inkl. delt buggy)
  • Direkte fly fra Billund inkl. kuffert og golfbag<
  • Privat lufthavnstransfer

Pris pr. person i delt dobbeltværelse er 9.295 DKK (tillæg for enkeltværelse: 1.080 DKK)

Bemærk: Begrænset antal

Golfpakker med prisgaranti til Cornelia De Luxe Resort

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig indenfor 24 timer for tilbud på din tur.

Udfyld formularen – Du modtager tilbud hurtigst muligt.

Uanset om du kommer som gruppe, familie eller par, vil det overvældende udvalg af faciliteter på dette 5-stjernede resort sikre, at der er noget for enhver smag. Med 12 barer og restauranter, en bred vifte af værelser og suiter, samt en lækker og indbydende spa, er Cornelia Deluxe det ideelle valg til jeres golftur. Cornelia De Luxe Resort er ideelt beliggende 35 minutter fra Antalya lufthavn i Belek, Tyrkiet. Der er privat transfer inkluderet til/fra lufthavn og hotel.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Overnatning
Cornelia De Luxe tilbyder en elegant og unik oplevelse, der passer både golfere og ikke-golfere. De fleste af de 358 veludstyrede værelser og suiter har havudsigt. Hvert værelse er udstyret med aircondition og minibar med daglig opfyldning. Cornelia har alt, hvad du behøver for et behageligt ophold.

Restaurant & Barer

Beliggende i hjertet af Belek har dette betagende 5-stjernede resort ikke mindre end fem à la carte restauranter (to tilgængelige i vintersæsonen) og syv barer (tre tilgængelige i vintersæsonen), hvoraf den ene tilbyder service døgnet rundt. For traditionel tyrkisk madlavning skal du besøge husets Nazar-restaurant. Eller hvis du har lyst til noget internationalt, tilbyder Florian, Hedera og Thai-Pen restauranterne en kulinarisk rejse rundt i verden.

Spa & Fritid

Cornelia De Luxe Resort tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter for alle gæster. Mange aktiviteter, både udenfor og inde på resortet. Der vil være noget for enhver smag. Med et stort udvalg af pools at vælge imellem samt en privat strand til at nyde har hotellet alt, hvad du kunne ønske dig i løbet af dagen.

Derudover vil de rolige pools og spa-faciliteter, komplet med sauna og tyrkiske bade, sørge for, at du føler dig fuldstændig afslappet og frisk. Spaen er beliggende inden for hotellet og har en dejlig afslappet atmosfære.

BEMÆRK VENLIGST AT DETTE TILBUD IKKE KAN KOMBINERES MED ANDRE TILBUD.