fbpx
Skip to content Skip to footer

Særtilbud: Golfrejse med ophold på Kaya Belek Hotel

SÆRTILBUD

Tilbud for Kaya Belek Hotel

Uhørt godt tilbud på golfrejse til Tyrkiet i perioden: 17/2-2024 – 24/2-2024

  • GOLFPAKKE PRIS 8.595 DKK

    Her er der virkelig tale om value for money. På Kaya Belek får du et lækkert hotel og en super golfbane til billige penge.

Udfyld formularen – Du modtager tilbud hurtigst muligt.

Golfpakken inkluderer:

  • 7 overnatninger
  • All inclusive
  • 6 x greenfee på Kaya GC
  • Direkte fly fra Billund inkl. kuffert og golfbag<
  • Privat lufthavnstransfer

Pris pr. person i delt dobbeltværelse er 8.595 DKK (tillæg for enkeltværelse: 895 DKK)

Bemærk: Begrænset antal

Golfpakker med prisgaranti til Kaya Belek Hotel

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig indenfor 24 timer for tilbud på din tur.

Udfyld formularen – Du modtager tilbud hurtigst muligt.

Kaya Belek Hotel har direkte adgang til den storslåede Kaya Palazzo Golf Club, som åbnede i november 2007, som er en meget vellidt og en af de foretrukne baner i golf-landskabet i Belek. Denne par 71-bane er smukt beliggende midt i de smukke fyrreskove og det fantasifulde design sikrer, at besøgende står overfor krævende og alligevel smukke huller, der nu har etableret sig som en førsteklasses golfbane i Tyrkiets golfhovedstad. Kaya Belek ligger ca. 30 minutter fra Antalya lufthavn. 

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Overnatning
Hotellet har 506 lækre værelser, som er fuldt udstyret med alt, hvad du behøver som minibar, sikkerhedsboks og meget mere. Kaya Belek Hotel er din indgang til en uforglemmelig golfoplevelse.

Restaurant & Barer

Besøg en af de 8 gode restauranter, der er klar til at byde dig velkommen med gode smagsoplevelser og god service. Nyd de 3 buffetrestauranter, hvor der serveres kulinariske retter fra hele verden. For en ægte smagsrejse kan du prøve en af de 5 à la carte restauranter, hvor dygtige kokke vil forkæle dig med autentisk kinesisk, japansk, international, tyrkisk og italiensk madlavning.

Derudover har Kaya Belek 4 fantastiske barer, hvor du kan nyde en god drink eller forfriskning efter din dag på golfbanen eller efter aftensmaden.

Spa & Fritid

Hvis du søger ro og afslapning, har det førsteklasses spa lækre faciliteter, hvor du kan slappe af med sauna, tyrkisk bad samt besøge det moderne træningscenter.

BEMÆRK VENLIGST AT DETTE TILBUD IKKE KAN KOMBINERES MED ANDRE TILBUD.