fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Marokko - Agadir

Hyatt Regency Taghazout Bay

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 13.095
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf (vælg mellem Tazegzout Glof Course, Dunes Golf Course, Soleil Golf Course og Ocean Golf Course), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

27 huller
5 runder
Banetype: Ørken
Bo på stranden
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Hyatt Regency Taghazout er et åndeløst tilflugtssted beliggende ved foden af Atlasbjergene, ved kanten af Atlanterhavet og kun et stenkast væk fra de fantastiske fairways på den imponerende 27-hullers Taghazout Golf Club. Forkæl dig selv med en spa-behandling, nyd flere vandsportsaktiviteter og skab forbindelse over nye lokale og internationale kulinariske oplevelser. Resortet tilbyder tidløs havudsigt over Atlanterhavet fra ethvert hjørne af hotellet, herunder de afslappende terrasser eller altaner på hvert værelse. Hyatt Regency Taghazout tilbyder 190 gennemtænkte og veldesignede moderne værelser, herunder 12 Regency-suites, 10 terrasse-suiter med havudsigt, to Executive-suiter med havudsigt, seks Executive-suiter med havudsigt og pool samt en Royal-suite. Alle værelser har gulv til loft-vinduer, en terrasse eller altan og inspirerende hav- eller bjergudsigt. Book en Executive- eller Royal-suite og nyd friheden med rigelig plads med privat swimmingpool og adgang til Regency Club Lounge.

Golfbanerne

Taghazout Bay Golf Course er en af Marokkos mest eftertragtede baner. Beliggende i udkanten af Agadir og med en spektakulær beliggenhed på klipperne med udsigt over Atlanterhavet, er dette en af de smukkeste golfbaner i Nordafrika. Designet af Kyle Phillips, strækker denne 6,730 meter lange, par 72-mesterskabsbane sig over 76 hektar og ligger majestætisk 80 meter over havets overflade. Hvert hul byder på betagende udsigt over havet. Banen snor sig gennem den naturlige Argan-vegetation og når sit højdepunkt på de sidste 3 huller, der spilles over to dybe kløfter og til sidst langs kanten af en 80 meter høj klippe. Afslutningshullerne på Tazegzout Golf er en spektakulær udfordring og vil give anledning til en god snak på terrassen i det lækre klubhus.

Restaurant & Barer

Socialisér og skab nye forbindelser, når du drager ud på en spændende kulinarisk rejse på en af resortets restauranter. Fra lokalt dyrkede ingredienser til internationalt anerkendte retter og koncepter, tilbyder hotellet et forfriskende udvalg af spisemuligheder, alle dekoreret med den instinktivt smukke baggrund af Atlanterhavet. Lobby Bar & Lounge Forbind, samarbejd og indhent evt. noget arbejde på vores Lobby Bar & Lounge. Nyd specialte fra en omfattende liste, der er omhyggeligt udvalgt, og nyd forfriskende hjemmelavede drinks over en cigar. For at holde sulten fra døren, nyd en snack fra vores dejlige snack-menu til de inspirerende udsigter over poolen og Atlanterhavet. Sud, Km 17 Sud, Km 17 er en ukompliceret, livsstilsstrandbar og restaurant, der kombinerer lokalt dyrkede produkter med regionalt inspirerede retter fra den franske og italienske Riviera. Sud, Km 17 er det perfekte sted at spise og tilbyder individuelle retter, men også mange retter til deling. Spis indendørs eller udendørs og opdag eksotiske cocktails. Citron Brûlé Opdag det spændende udvalg af autentiske marokkanske og internationalt inspirerede retter, der er tilgængelige på Citron Brûlé. Du har fleksibilitet og frihed til at vælge mellem en buffet eller à la carte-menu. I weekenderne leveres en dynamisk og interaktiv spiseoplevelse gennem mindeværdige brunches og live-stationer. La Vie en Bleu En afslappet og mindeværdig oplevelse venter dig fra denne fantastiske poolbar, hvor udsigten over havet midt i hotelhaverne er uovertruffen.

Spa & Fritid

Der er en række dejlige faciliteter og aktiviteter til rådighed, herunder to infinity pools (en pool opvarmet om vinteren), en afslappende spa, et veludstyret fitnesscenter og forskellige udendørs og indendørs sportsoplevelser som yoga, pilates og surfing.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf (vælg mellem Tazegzout Glof Course, Dunes Golf Course, Soleil Golf Course og Ocean Golf Course), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
10 mar. 2024 - 5 apr. 2024fra DKK 13.095,-
6 apr. 2024 - 4 maj 2024fra DKK 17.795,-
5 maj 2024 - 13 jun. 2024fra DKK 14.595,-
14 jun. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 13.095,-
1 jul. 2024 - 24 aug. 2024fra DKK 15.795,-
25 aug. 2024 - 18 okt. 2024fra DKK 13.095,-
19 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 13.895,-
Hyatt Regency Taghazout ligger ved foden af Atlasbjergene og langs kysten af Atlanterhavet i Taghazout, Marokko. Dette naturskønne resort er omgivet af smukke landskaber, der strækker sig fra de majestætiske bjerge til det blå hav. Afstandene mellem Hyatt Regency Taghazout og Agadir Al Massira Lufthavn er cirka 40 kilometer og det tager normalt omkring 45 minutter at køre med bil fra lufthavnen til resortet.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Hyatt Regency Taghazout Bay

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?