fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Portugal - Algarve

Monte Rei Golf & Country Club

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 14.995,-
Pris pr. person i DKK i villa med 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
4 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Monte Rei Golf Resort byder på et tilflugtssted fra hverdagen, hvor du vil opleve absolut ro på en privat og malerisk beliggenhed. Resortet er gemt væk i den østlige Algarve med udsigt over Serra do Caldeirão-bjergene og Atlanterhavet. Monte Rei Golf Resort tilbyder en autentisk portugisisk oplevelse med traditionelle villaer, der er designet med moderne møbler og giver fantastisk udsigt over det uberørte landskab. Resortet tilbyder en-, to- og tre-værelsesforbundne villaer med fælles pool samt fritliggende tre- og fire-værelsesvillaer med privat pool. Der er tilmed udsigt over den lokale Jack Nicklaus Signature golfbane, der er kendt for at være en af Algarves bedste golfbaner. Monte Rei Resort byder på et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder, til rådighed for større grupper, små grupper og par, der ønsker at nyde de førsteklasses faciliteter og den enestående service. Resortet er inspireret af traditionel portugisisk arkitektur og giver gæsterne en uovertruffen kombination af afslappet landsbyliv. Villaerne er designet med den største omhu og detalje. Der er en blanding af fritliggende villaer og forbundne villaer, så uanset gruppestørrelsen vil alle blive tilgodeset. De fritliggende villaer har alle tre eller fire soveværelser med fuldt udstyrede køkkener, omfattende have, terrasser og hver har sin egen private udendørs swimmingpool og grillområde. Der er også mulighed for at bo i en forbundet villa. Disse er en, to eller tre soveværelser, der har terrasser, udendørs grillområder og fællespool. Uanset din gruppestørrelse kan du være sikker på, at du vil have fremragende omgivelser og luksuriøse møbler til at nyde dit ophold.

Golfbanerne

Monte Rei Golfbanen er placeret på en privilegeret position ved foden af det østlige Algarve med fantastisk udsigt over Serra do Caldeirão-bjergene og Atlanterhavet. Denne par 72 Championship-bane, der måler 6567m fra turneringstees, har et virkeligt udfordrende design med vand i spil på elleve af de atten huller. Banen har en behagelig række af otte par-4-huller, fem par-3-huller og fem par-5-huller i et modigt og karakteristisk layout. Banen er en idyllisk oase af fred og ro, hvor hvert hul smelter sømløst ind i dette naturlige lærred; en virkelig betagende oplevelse. De brede, tilgivende fairways er forbundet med flere søer, lokale planter og græsser, der væver sig gennem banen og kræver en fantastisk blanding af færdighed og præcision af alle golfspillere. De strategiske bunkerplaceringer er også værd at bemærke, med deres løse, hvide sand og stejle kanter, der gør disse monstrøse forhindringer til en udfordring for enhver golfspiller, der lander i dem.

Restaurant & Barer

For dem der leder efter en pause fra madlavning, har Monte Rei tre forskellige restauranter og et par barer, herunder den Michelin-stjernede restaurant Vistas Rui Silvestre, hvor du kan tilfredsstille dine smagsløg med gourmetoplevelser i gastronomisk luksus og skabe den perfekte fine dining-oplevelse. Den seneste tilføjelse er restaurant manager Jaime Perez – der tidligere arbejdede som Head Chef på et af Spaniens mest luksuriøse hoteller, The Ritz Carlton Arts Hotel, som har sikret, at gæsterne kun tilbydes den højeste kvalitet af spisning fra en menu, der er fra enestående lokal cuisine. For en mere uformel oplevelse tilbyder Monte Rei Grill og Veranda restauranterne Al Fresco Dining muligheder, hvor du kan nyde en let snack eller afslappet frokost med spektakulær udsigt. Monte Rei Grill er det perfekte sted at nyde en øl på terrassen efter golfrunden med udsigt over den heroiske golfbane. Hvis du foretrækker at slappe af ved poolen, er Veranda restaurantområdet det ideelle sted, der tilbyder en blanding af middelhavs- og internationalt køkken for at tilfredsstille dine smagslyster.

Spa & Fritid

Der er en strandklub under udvikling på Monte Rei, beliggende på de fantastiske gyldne sandstrande. Gæsterne kan desuden nyde det vidunderlige udvalg af vandsportsaktiviteter og slappe af på verandaen ved poolen. Komplekset har også dejlige spa-faciliteter.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK i villa med 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter i villa inkl. 4 x greenfeePr. person ved 4 personer i villa
1 mar. 2024 - 31 maj 2024fra DKK 14.995,-
1 jun. 2024 - 14 jul. 2024fra DKK 15.795,-
15 jul. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 17.695,-
1 sep. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 15.795,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 14.995,-
Monte Rei Golf Resort ligger mellem Tavira og Vila Real de Santo António i det østlige Algarve. Beliggende 50 minutters kørsel fra Faro Lufthavn.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Monte Rei Golf & Country Club

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?