fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Alicante

Sandos Monaco Beach Hotel & Spa

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 10.395,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 4 runder golf (Villaitana Golf, 2 x Levante og 2 x Poniente) fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Kort afstand til golfbaner
4 runder
Villaitana Golf Club
Tæt på strand
All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Sandos Monaco Beach Hotel & Spa ligger kun 250 meter fra Benidorms Levante Strand. Dette hotel er et ”adult only” med all-inclusive og hvor der samtidigt tilbydes et smukt moderne spa og wellnesscenter, udendørs pool og solterrasse. Hotellet og de rummelige værelser har en hyggelig kombination af moderne møbler og lyse interiører, der gør dette hotel til en god og behagelig base for dit golfophold. Hvert deluxe-værelse har aircondition, fladskærms-tv, gratis wi-fi, udstyret badeværelse og en møbleret balkon med udsigt over byen eller poolen udenfor.

Golfbanerne

Levante-banen Levante Golf Course er mesterskabsbanen på Melia Villaitana Resort. Banen er designet af Nicklaus Design og med 106 bunkers og tre søer at navigere igennem, er det en god udfordring. Men lad dig ikke afskrække; de fem tee-bokse betyder, at du kan spille og få glæde af denne bane, uanset hvilket niveau du spiller på. Mange huller har en flot bjergkulisse og er en oplevelse i sig selv. Poniente Golf Course Placeret flot på skråningen og blendet fint ind i de skovklædte omgivelser, er Poniente Course en smuk oplevelse. Med fire tee-boks-muligheder og kortere huller er denne bane specielt egnet til spillere med højere handicaps. Det er en af de baner, der bare bringer glæde til din dag, mens du spiller den.

Restaurant & Barer

Hotellets buffetrestaurant har en showkøkkenstation, hvor kokke tilbereder en række friske retter til morgenmad, frokost og middag og serverer fra regionalt og internationalt køkken. Der er også en snackbar, der tilbyder is og sandwicher samt en bar med en lækker cocktailmenu.

Spa & Fritid

Prøv det store spa og wellnesscenter, perfekt til at få energi og afslapning under din ferie. Her finder du faciliteter som hydroterapiområder, fredelige massagehytter, saunaer, yogasessioner, fitnesscentre og dampbade, sammen med et væld af innovative massager, behandlinger og skønhedsservices, der kombinerer teknologi og ældgamle teknikker, så du kan forkæle dig selv på din næste Sandos-getaway.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 4 runder golf (Villaitana Golf, 2 x Levante og 2 x Poniente) fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
5 jul. 2024 - 24 aug. 2024fra DKK 11.995,-
25 aug. 2024 - 28 sep. 2024fra DKK 12.595,-
29 sep. 2024 - 16 nov. 2024fra DKK 11.395,-
17 nov. 2024 - 21 dec. 2024fra DKK 10.395,-
22 dec. 2024 - 4 jan. 2025fra DKK 11.795,-
5 jan. 2025 - 1 feb. 2025fra DKK 10.395,-
2 feb. 2025 - 30 apr. 2025fra DKK 10.895,-
Sandos Monaco Beach Hotel & Spa ligger kun 250 meter fra Benidorms Levante-strand og tilbyder en ideel beliggenhed for en afslappende golfferie ved Middelhavet. Hotellet er let tilgængeligt fra Alicante Lufthavn, der ligger cirka 50 kilometer væk, hvilket svarer til cirka 45 minutters kørsel afhængigt af trafikken.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Sandos Monaco Beach Hotel & Spa

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?