fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Thailand

Amari Hua Hin

5/5

Golfpakker med prisgaranti

13 overnatninger fra DKK 19.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel, morgenbuffet, 7 x greenfee, fly med kuffert, håndbagage & golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Flere forskellige baner
7 runder
Mesterskabsbaner
Bo tæt på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Beliggende nær den fortryllende Thailandske bugt, inviterer Amari Hua Hin dig ind i en oase af luksuriøse haver og himmelske havudsigter. Med over 200 elegante værelser og suiter, der spænder fra luksuriøse deluxe-værelser til overdådige familiesuiter, vil du opleve en uforlignelig kombination af komfort og stil. Forestil dig at vågne op til en udsigt, der tager vejret fra dig og balkoner, der fanger den salte havbrise.

Golfbanerne

Inden for kort afstand fra Amari Hua Hin åbner en verden af topgolfbaner sig: Black Mountain, Banyan, Springfield Royal Country Club, Sea Pine og mange flere. Det bliver ikke meget bedre for golfelskere!

Restaurant & Barer

Dine smagsoplevelser på Amari Hua Hin vil være lige så uforglemmelig som dit golfspil. Fra det moderne Mosaic, der tilbyder en verden af friskbagte delikatesser og internationale retter, til den afslappede Coral Lounge — det perfekte sted for en drink eller kaffe efter golfrunden. Nyd delikatesser ved poolen fra Reef Deli eller lad dig forføre af de autentiske smagsoplevelser ved Aqua, den dedikerede poolbar, der serverer alt fra thailandske gadeklassikere til frisk frugt.

Spa & Fritid

Efter en dag på golfbanen, hvor solen næsten altid skinner fra en skyfri himmel, kan det være skønt at slappe af og tage en svømmetur i den store udendørs pool. Du kan også gå en tur på stranden, som er et par hundrede meter fra hotellet, der har sin egen strandbar med tilhørende pool og liggestole. Hvis dine ben er ømme efter mange kilometer på golfbanen, findes der hjælp i Amari Hua Hins spa-område, hvor du kan bestille en lindrende massage eller en forfriskende skønhedsbehandling. I spa-området er der også et stort fitnesscenter med træningsmaskiner og frie vægte.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel, morgenbuffet, 7 x greenfee, fly med kuffert, håndbagage & golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
13 nætter inkl. 7 x greenfeeDobbeltværelse
Året rundtfra DKK 19.995,-
Kun 2,5 timer fra Bangkok og et stenkast fra stranden ligger Amari Hua Hin som en juvel i Thailand. Dette er stedet, hvor drømme bliver til virkelighed.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Amari Hua Hin

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?