fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Mauritius

Anahita Golf & Spa Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

10 overnatninger fra DKK 21.495,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halv pension (morgenmad og middag), 1 runde golf dagligt, fri adgang til spa, fly med kuffert, håndbagage & golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
1 runde golf dagligt
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Omgivet af 213 hektar tropiske haver og en 18-huls golfbane designet af Ernie Els, ligger Anahita Golf & Spa Resort på Mauritius’ østkyst. Langs golfbanen finder du 70, godt og smukt, indrettede Junior og Prestige-suiter, der alle har en rummelig stue, fuldt udstyret maxi bar og en stor terrasse med fantastisk udsigt. De 28 villaer har endda en privat pool.

Golfbanerne

Når du bor på Anahita Golf & Spa Resort har du adgang til 2 fantastiske golfbaner; Anahita banen, som ligger lige ved hotellet og Ile Aux Cerf banen, som ligger på en lille ø ud for kysten. Anahita Golf Course, designet af Ernie Els, er et sandt mesterværk. Den strækker sig over 7500 yards og er bygget efter fulde USGA-specifikationer. Når du spiller denne smukke bane, har du udsigt over kysten eller bjergene fra de forskellige huller. Med sine fem sæt tees og brede fairways er banen perfekt tilpasset enhver golfer uanset niveau. Ile Aux Cerf Championship-banen, designet af Bernhard Langer, er en helt enestående oplevelse. Golfbanen ligger nemlig på en lille ø ud for kysten. Der er fantastisk smukt med de grønne fairways med hvide bunkers op mod det azurblå vand, der omkranser golfbanen. Bare sejlturen ud til øen er en oplevelse i sig selv. Med andre ord så vil du få en enestående golfoplevelse under dig ophold på Anahita Golf & Spa Resort.

Restaurant & Barer

Som gæst på Anahita kan du nyde maden i fem restauranter, som ligger på resortet. Origine Restaurant tilbyder en interaktiv spiseoplevelse med et åbent køkken, hvor kokkene personligt tilpasser dine måltider. Bliss er en afslappet, stilet strandrestaurant, perfekt til at nyde middelhavskøkken og mauritiske retter til frokost. Il Forno er en anden fantastisk restaurant på dette lækre resort. Her serveres italienske retter, der kan nydes sammen med udsøgt vin, mens du nyder udsigten ud over det 18. hul. Nyd desuden fine dining på Signature og oplev unikke mauritiske specialiteter lavet med lokale råvarer og forskellige kulturelle påvirkninger. Udover de fem restauranter har du også adgang til to små butikker, Sugar og Savour, som er åbne hele dagen for dine daglige fornøjelser. Sugar tilbyder et sortiment af kaffe og te fra hele verden samt frisk bagværk, mens Savour serverer søde snacks som vafler, pandekager og et udvalg af is. Resortets Vu Bar serverer også lette snacks og tilbyder en afslappet atmosfære med live-underholdning.

Spa & Fritid

Forkæl dig selv i det utroligt luksuriøse Anahita Spa, et fredfyldt og roligt område til afslapning med behandlingsrum, herunder et med egen have, samt en teksturbar og te-veranda. Her bruges te-baserede behandlinger og produkter til at stimulere krop og sind for langvarigt velbefindende. På golfklubbens første etage finder du et fitnesscenter for alle dine træningsbehov. Hvis du har lyst til at forlade din pragtfulde bolig eller den fantastiske golfban, kan du tage en afslappet gåtur langs stranden, tage en dukkert i den smukke lagune, tage en tur til den afsidesliggende Ile aux Cerfs med en picnickurv eller udforske det rige undervandsliv i Det Indiske Ocean på en dykkerudflugt. Resortets centrum er den livlige vandkants-“landsby” med butikker, personligt fitnesscenter, wellness-lounge, golfklubhus, børneklub, ungdomsklub, swimmingpool og tennisbaner. Desuden kan gæster på Anahita Golf & Spa Resort også nyde gratis golf på Le Touessrok Golf Course, over søen, som en del af deres pakke.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halv pension (morgenmad og middag), 1 runde golf dagligt, fri adgang til spa, fly med kuffert, håndbagage & golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
10 nætter inkl. 1 runde golf dagligtDobbeltværelse
9 jan. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 24.495,-
1 maj. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 21.495,-
1 okt. 2024 - 30 nov. 2024fra DKK 25.495,-
1 dec. 2024 - 23 dec. 2024fra DKK 24.495,-
Anahita Golf & Spa Resort er beliggende i Beauchamp på øens østkyst. Resortet ligger kun ca. 50 minutters kørsel fra Sir Ramgoolam International Lufthavn.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Anahita Golf & Spa Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?