fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Cypern

Aphrodite Hills Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 13.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. lejlighed, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
4 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Velkommen til det pragtfulde Aphrodite Hills Resort, hvor designer Cabell B. Robinson har skabt en enestående mesterskabs-golfbane. En omhyggelig udviklingsproces over fem år var nødvendig for at realisere Robinsons vision, men ingen tvivl, ventetiden var det hele værd. Siden Aphrodite Hills Resort blev tildelt status som PGA National i starten af 2017, blev det senere udnævnt til European Golf Resort of the Year i 2018 og Best Golf Resort in Europe af IAGTO. Banen var også vært for flere store turneringer, hvor nogle af de største navne inden for golf deltog i Cyprus Open og Cyprus Showdown. Uanset om du planlægger en kort eller lang ferie, er de flotte og lækre boliger på Aphrodite Hills en fantastisk mulighed. Det er ideelt både for rejsende, der ønsker 5-stjernede faciliteter med ekstra privatliv, og for større grupper og familier. På Aphrodite Hills Resort finder du luksuriøse villaer med 2 til 5 soveværelser samt rummelige rækkehuse og lejligheder, alle med aircondition, fuldt udstyrede køkkener og fin indretning. Hver af ferieboligerne har en privat balkon eller terrasse og har adgang til fælles pools.

Golfbanerne

Aphrodite Hills golfbane, PGA National, strækker sig over landskabets to plateauer og er skabt med søer, johannesbrødtræer og dejlige olivenlunde, der alle er en del af dens eksklusive placering blandt Europas elitegolfbaner. Banen var vært for den prestigefyldte PGA Europro Tour Championship i 2010 og vil være vært for to turneringer i træk for European Tour i 2020. Men det er først og fremmest en resort-bane, som sikrer en variation af teesteder, der gør at banen er god for spillere på alle niveauer. Banen strækker sig langs de pragtfulde klippetoppe syd for Paphos og byder på utrolige udsigter over Middelhavet. Banedesigneren, Robinson, har også udnyttet landskabet til at skabe en række imponerende huller; de mest bemærkelsesværdige er det korte 7. hul, ved foden af en dyb kløft, og den ikoniske ø-green på det lange afsluttende hul. Denne fantastiske golfbanes 5-stjernede kvalitet og den naturskønhed, som du oplever på Aphrodite Hills, gør helt sikkert besøget til en mindeværdig golfoplevelse. Aphrodite Hills har også et førsteklasses golfakademi. Her kan du forbedre dine golfegenskaber, både når du er afsted som par eller gruppe.

Restaurant & Barer

Aphrodite Hills Resort har meget mere at byde på end bare golf. Den centrale Village Square har barer og restauranter, der gør det til det perfekte mødested. Golf Lounge er en imponerende bar og restaurant, hvor golfspillere kan mødes og analysere dagens begivenheder Her finder du også supermarked, medicinsk center, gavebutikker og et biludlejningskontor.

Spa & Fritid

På Aphrodite Hills Resort er det klart en anbefaling at besøge det luksuriøs spa- og wellness område. Spaen, kendt som “The Retreat Spa,” er en oase af ro, ro og velvære. Her kan du nyde en række ansigts- og kropsbehandlinger. Der bruges naturlige produkter fra det omkringliggende område. Spaens faciliteter inkluderer en jacuzzi og en sauna. Derudover er der komfortable hvileområder, hvor du kan nyde fred og ro. Ud over spaen kan du nyde en afslappende dag på stranden eller ved poolen under den strålende cypriotiske sol.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. lejlighed, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
1 apr. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 13.995,-
1 jul. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 15.795,-
1 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 13.995,-
Aphrodite Hills ligger ca. 1 times kørsel fra Larnaca lufthavn.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Aphrodite Hills Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?