fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien

Hotel Camiral

5/5

Golfpakker med prisgaranti

5 overnatninger fra DKK 11.495,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf (2 x Stadium Course inkl. buggy og 1 x Tour Course), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
3 runder
Mesterskabsbaner
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Hotel Camiral 5* på Camiral Golf & Wellness Resort er en seriøs kandidat til det bedste golfresort i Spanien. Ligesom rødvin og bøf, parres få ting så godt som 5-stjernet luksusindkvartering og verdensklasse golfbaner, og begge dele finder du masser af på Camiral Golf & Wellness Resort. Beliggende kun 10 minutters kørsel fra Girona Lufthavn og en time nord for Barcelona, er alt på Hotel Camiral designet med dig i tankerne. Hotellet oser af moderne luksus; det stilfulde, elegante design fremmer afslapning og serviceniveauet her er helt i top. Sammen med det fremragende hotel er der to fantastiske baner, begge mere end værdige til en runde, men specielt Stadium Course er virkelig noget særligt. Rangeret som en af de bedste golfbaner i Spanien, er denne mesterskabsbane et must-play i Europa. Hotel Camiral ligger midt i Camiral Golf & Wellness Resort, omgivet af de spektakulære golfbaner og skønne landskaber. Hotellet selv er et moderne luksusikon, designet til at imødekomme behovene hos gæster, der kommer for at bo på dette fantastiske resort. Inde på hotellet er Hotel Camiral rent, rummeligt og stilfuldt udstyret med alle de bekvemmeligheder, man kunne ønske sig. Værelserne på Hotel Camiral har gratis Wi-Fi, fladskærms-tv med satellitkanaler, aircondition, kaffemaskiner og elegante, rummelige badeværelser.

Golfbanerne

I det tidligere PGA of Catalunya, som nu har ændret navn til Camiral, finder du nogle af de bedste golfbaner i Spanien. Begge baner er kåret til at være blandt de 8 bedste baner i Spanien. Stadium Course Trods kun at have været åben siden slutningen af 1990’erne har Camiral Golf & Wellness Resort etableret sig solidt på den eksklusive liste over Spaniens bedste, hjulpet af tildelingen af en række prestigefyldte nationale og internationale begivenheder, både amatør og professionel. Højdepunktet kom, da banen blev valgt til at være vært for to European Tour-begivenheder inden for 10 måneder, Gene Sarazen World Open og Spanish Open. En kulmination af mere end et årti med planlægning og design af European Tour, Angel Gallardo og Neil Coles, tilbyder Stadium Course en spændende runde golf, og på grund af det faktum, at hvert hul kan spilles fra en af fem separate tee-positioner, kan selv golfspillere med beskedne handicaps nyde turen. Det er dog fra de bageste teesteder, at Stadium Course virkelig viser sine tænder. Med mere end 6.500 meter fra bagerste tee-boks kræver Stadium Course solidt spil, men det handler ikke kun om styrke over strategi. Mens den snor sig gennem Pyrenæernes udkanter, har Stadium Course en række store søer, træforede fairways, der indsnævres på specifikke steder, og godt bunkerede greens, der vedligeholdes til den højeste mulige standard året rundt. Alt dette kræver masser af tanke og strategi fra teestedet, og med stor variation igennem hele runden er golfprøven her dynamisk og uendeligt underholdende. Tour Course Tour Course på Camiral Golf & Wellness Resort kan betragtes som lillebroren i forhold til den episke Stadium Course, men man skal ikke tage for let på den golftest, som den tilbyder golfspillere, der spiller denne bane. Med en længde på mere end 5.800 meter er Tour Course langt mindre udfordrende end sine berømte søskende, men den er lige så underholdende. Fairways er mere generøse, men tee-skud skal stadig spilles med omhu, da denne charmerende bane, ligesom Stadium Course, er omgivet af majestætiske skove, og med strategisk placerede bunkere og vandhazarder, der lurer i de mest snedige positioner, der gør at indspil også skal overvejes omhyggeligt.

Restaurant & Barer

Men det er, når du træder uden for værelset, at dette hotel vil vælte dig omkuld, med omfattende muligheder for at spise, drikke og slappe af, når du ikke er på golfbanen. Kulinariske oplevelser venter dig på Hotel Camirals restaurant 1477, med mulighed for at spise inde eller ude. Den tilbyder udsøgt europæisk køkken med et catalansk twist. Når du er færdig med middagen, kan du tage til Loungebaren og prøve de mange eksklusive cocktails, der tilbydes, eller smage på den imponerende whiskysamling.

Spa & Fritid

For den ultimative afslapningsoplevelse kan du besøge Wellness-centret og slappe af i hydroterapipoolen eller tage en pause i det urtefyldte dampbad. Wellness-centret på Hotel Camiral tilbyder en række spa-behandlinger, hver designet til at sikre, at du når maksimal afslapning og når du går derfra føler du dig helt på toppen igen. Ingen tur til Spanien ville være komplet uden at nyde Middelhavssolens herlighed, og Hotel Camirals 25-meter pool er det perfekte sted at gøre netop det. Poolen har sin egen bar, der serverer lækker mad og drikkevarer, så der er intet, der stopper dig fra at slappe af.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf (2 x Stadium Course inkl. buggy og 1 x Tour Course), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
5 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 mar. 2024 - 31 mar. 2024fra DKK 11.695,-
1 apr. 2024 - 31 maj 2024fra DKK 12.395,-
1 jun. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 11.495,-
1 jul. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 12.795,-
1 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 12.395
Der er ca. 90 km. mellem Barcelona lufthavn til Camiral Golf & Wellness Resort, hvilket normalt tager omkring 1 time og 15 minutter i bil afhængigt af trafikken. Til Girona Lufthavn er der en kortere afstand på cirka 10 kilometer, hvilket normalt tager omkring 15-20 minutter i bil. Der er direkte afgange mellem Aalborg og Girona store dele af året.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Hotel Camiral

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?