fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien

Hotel LAVIDA

4/5

Golfpakker med prisgaranti

5 overnatninger fra DKK 10.195,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf (2 x Stadium Course inkl. buggy og 1 x Tour Course), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
3 runder
Mesterskabsbaner
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Moderne og nyt 4-stjernet hotel beliggende inden for Camiral Golf & Wellness Resort. Hotel LAVIDA giver gæsterne nye faciliteter, der er populære for grupper både store og små og perfekte til golf med Stadium Course og New Course lige uden for døren. Indrettet i en lys og luftig stil er golfspillere, der bor her, sikret et behageligt ophold på deres golfferie på Costa Brava. De 50 værelser er komfortable og har en betagende udsigt over Pyrenæernes bjergtoppe og mod Costa Bravas kyst. Som et af Europas bedste golfresorts ser dette nye tilføjelse til Camiral Golf & Wellness Resort ud til at blive en fast favorit i årene fremover. Det er et perfekt alternativ til det eksisterende Hotel Camiral for de gæster, der leder efter et mere økonomisk ophold og stadig med adgang til to af Europas bedste golfbaner. Beliggende i hjertet af Camiral Golf & Wellness Resort er LAVIDA Hotel et hotel, der er perfekt til en golfferie med vennerne eller andre, der ikke vil gå på kompromis med golfen. Denne moderne tilføjelse til Camiral Golf & Wellness Resort er lige så elegant indvendigt, som den er iøjnefaldende udefra. Alt føles rent og nyt og skaber den perfekte atmosfære efter en runde golf. At bo på LAVIDA Hotel betyder, at du får al klassen fra et luksushotel til en virkelig god pris.

Golfbanerne

I det tidligere PGA of Catalunya, som nu har ændret navn til Camiral, finder du nogle af de bedste golfbaner i Spanien. Begge baner er kåret til at være blandt de 8 bedste baner i Spanien. Stadium Course Trods kun at have været åben siden slutningen af 1990’erne har Camiral Golf & Wellness Resort etableret sig solidt på den eksklusive liste over Spaniens bedste, hjulpet af tildelingen af en række prestigefyldte nationale og internationale begivenheder, både amatør og professionel. Højdepunktet kom, da banen blev valgt til at være vært for to European Tour-begivenheder inden for 10 måneder, Gene Sarazen World Open og Spanish Open. En kulmination af mere end et årti med planlægning og design af European Tour, Angel Gallardo og Neil Coles, tilbyder Stadium Course en spændende runde golf, og på grund af det faktum, at hvert hul kan spilles fra en af fem separate tee-positioner, kan selv golfspillere med beskedne handicaps nyde turen. Det er dog fra de bageste teesteder, at Stadium Course virkelig viser sine tænder. Med mere end 6.500 meter fra bagerste tee-boks kræver Stadium Course solidt spil, men det handler ikke kun om styrke over strategi. Mens den snor sig gennem Pyrenæernes udkanter, har Stadium Course en række store søer, træforede fairways, der indsnævres på specifikke steder, og godt bunkerede greens, der vedligeholdes til den højeste mulige standard året rundt. Alt dette kræver masser af tanke og strategi fra teestedet, og med stor variation igennem hele runden er golfprøven her dynamisk og uendeligt underholdende. Tour Course Tour Course på Camiral Golf & Wellness Resort kan betragtes som lillebroren i forhold til den episke Stadium Course, men man skal ikke tage for let på den golftest, som den tilbyder golfspillere, der spiller denne bane. Med en længde på mere end 5.800 meter er Tour Course langt mindre udfordrende end sine berømte søskende, men den er lige så underholdende. Fairways er mere generøse, men tee-skud skal stadig spilles med omhu, da denne charmerende bane, ligesom Stadium Course, er omgivet af majestætiske skove, og med strategisk placerede bunkere og vandhazarder, der lurer i de mest snedige positioner, der gør at indspil også skal overvejes omhyggeligt.

Restaurant & Barer

Baren på LAVIDA er normalt livlig med golfspillere, der strømmer til for en efter-runden-drink. Gæster har også adgang til baren og restauranten på det nærliggende Hotel Camiral samt Golfklubhuset, der tilbyder en større menu end restauranten på LAVIDA. Med det sagt er Bella’s Bistro en fornøjelse i sig selv med en Middelhavsmenu, hvor højdepunktet er de lækre italienske pizzaer.

Spa & Fritid

For den ultimative afslapningsoplevelse kan du besøge Wellness-centret og slappe af i hydroterapipoolen eller tage en pause i det urtefyldte dampbad. Wellness-centret på Hotel Camiral tilbyder en række spa-behandlinger, hver designet til at sikre, at du når maksimal afslapning og når du går derfra føler du dig helt på toppen igen. Ingen tur til Spanien ville være komplet uden at nyde Middelhavssolens herlighed, og Hotel Camirals 25-meter pool er det perfekte sted at gøre netop det. Poolen har sin egen bar, der serverer lækker mad og drikkevarer, så der er intet, der stopper dig fra at slappe af.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf (2 x Stadium Course inkl. buggy og 1 x Tour Course), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
5 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 mar. 2024 - 31 mar. 2024fra DKK 10.395,-
1 apr. 2024 - 31 maj 2024fra DKK 10.795,-
1 jun. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 10.195,-
1 jul. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 10.495,-
1 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 10.795,-
Der er ca. 90 km. mellem Barcelona lufthavn til Camiral Golf & Wellness Resort, hvilket normalt tager omkring 1 time og 15 minutter i bil afhængigt af trafikken. Til Girona Lufthavn er der en kortere afstand på cirka 10 kilometer, hvilket normalt tager omkring 15-20 minutter i bil. Der er direkte afgange mellem Aalborg og Girona store dele af året.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Hotel LAVIDA

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?