fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Barcelona

TorreMirona Golf & Spa Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.295,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
4 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa er en oase af fred, stil og luksus midt i Costa Brava. Et unikt sted at nyde naturen og golf, men også en perfekt base for kulturelle og gastronomiske udflugter. Resortet ligger i hjertet af den maleriske Empordà-region med spektakulære udsigter over de sneklædte Pyrenæer. Her finder du det elegante 4-stjernede hotel og en pragtfuld 18-hullers golfbane. De 49 værelser på TorreMirona Hotel (hvoraf mange af dem er nyrenoverede) har gratis trådløs internetadgang, satellit-tv, pengeskab og Rituals velkomstprodukter.

Golfbanerne

TorreMirona Golf Club Let tilgængelig fra hotellet ligger den 18-hullers golfbane, par-72, i smukt bølgende landskab med panoramaudsigt over de sneklædte bjerge i Pyrenæerne. Banen er opført til højeste standard og vedligeholdes perfekt året rundt. De generøse greens og det relativt flade terræn gør banen velegnet til nybegyndere og høje handicapspillere, men flere velplacerede søer og de mange smukt konstruerede bunkere byder også på en teknisk udfordring for den erfarne golfspiller.

Restaurant & Barer

Hotellet har en traditionel middelhavsrestaurant med avantgarde-tendenser, en Lobby Bar og terrasse, hvorfra du kan nyde spektakulær udsigt over Pyrenæerne og golfbanen.

Spa & Fritid

Åbnet i 2017, er hotellets Spa Dubhé eksklusivt for hotelgæster og tilbyder et spabad, sauna, hammam, bi-termiske brusere og et afslapningsrum. TorreMirona Sport & Spa det mest komplette sportscenter i regionen med swimmingpool, padel, tennis, sportsbane og en lang liste over kropsbehandlinger og massager med de bedste specialister. I nærheden af hotellet finder du Figueres, kunstneren Salvador Dalís hjemby, hvor et besøg på hans teatermuseum er et ‘must’ under dit ophold, provinshovedstaden Girona (kendt fra Game of Thrones), maleriske landsbyer som Cadaqués og Besalú samt smukke strande og bugter. Regionen er også kendt for sin gastronomi med et bredt udvalg af restauranter og vingårde under betegnelsen ‘Demoninación de Origen Empordà’.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
1 mar. 2024 - 31 mar. 2024fra DKK 8.695,-
1 apr. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 9.095,-
1 jul. 2024 - 31 jul. 2024-fra DKK 9.595,-
1 aug. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 10.595,-
1 sep. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 8.995,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 8.795,-
1 nov. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 8.295,-
TorreMirona Golf & Spa Resort er omgivet af den naturskønne Emporda-region i Costa Brava, med udsigt over de majestætiske Pyrenæer. Resortet ligger i nærheden af charmerende landsbyer som Figueres, kendt som Salvador Dalís fødeby, og den historiske by Girona, der er berømt for sine gamle bymure og gotiske katedraler. Desuden er der adgang til smukke strande og bugter langs Costa Brava-kysten. Der er ca. 150 km. mellem Barcelona lufthavn til TorreMirona Golf & Spa Resort, hvilket normalt tager omkring 1 time og 45 minutter i bil afhængigt af trafikken. Til Girona Lufthavn er der en kortere afstand på cirka 50 kilometer, hvilket normalt tager omkring 45 minutter i bil. Der er direkte afgange mellem Aalborg og Girona store dele af året. Tip: Togstationen med høj hastighedtog ligger 5 minutters kørsel fra hotellet. Dette tog vil tage dig til centrum af Barcelona på mindre end en time.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på TorreMirona Golf & Spa Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?