fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Marokko - Marrakesh

Be Live Collection Adult Only

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 13.895,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Stort udvalg af top golfbaner
5 runder
Kort afstand til baner
Spa & Wellness
All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Be Live Collection Marrakesh er et imponerende femstjernet hotel beliggende i hjertet af Marokko. Hotellet er et såkaldt ”only adult”-hotel, hvor der kun må bo voksne gæster. Dette altomfattende hotel tilbyder en sand luksusoplevelse, fra dets flotte værelser til dets smukke spa-faciliteter og nærhed til det centrale Marrakesh. Hotellet ligger i den fantastiske Palm Grove, omgivet af palmetræer, hvor gæsterne kan nyde maleriske udsigter fra et af de 212 elegante værelser. Deres værelser er alle med luksuriøse bløde møbler og eget lækkert badeværelse.

Golfbanerne

Nyd de smukke udsigter over Atlasbjergene, når du spiller golf på en af Marrakeshs overdådige golfbaner. Med et utal af kvalitetsgolfklubber at vælge imellem, vil du blive forkælet med valgmuligheder. Alle inden for kort afstand fra hotellet, herunder Royal Palm, Montgomerie, PalmGolf og Al Maadan og mange flere.

Restaurant & Barer

Be Live Collection praler af en moderne buffetrestaurant åben til morgenmad, frokost og aften, hvor der serverer et stort udvalg af retter. Om aftenen er a la carte-restauranten åben og serverer lækker marokkansk mad fyldt med smag og krydderier. Snacks tilbydes også i løbet af dagen fra pool- og snackbaren, uanset om du slapper af ved poolen eller kommer hjem fra din runde golf, vil du altid kunne få stillet din sult. Fra dag til nat, nyd loungebaren, som er perfekt til en afslappende drink i det overdådige siddeområde med udsigt over palmelundene. Hotellets sportsbar er et varmt og indbydende miljø, hvor du kan spille pool, mens du nyder en drink og ser en kamp på en af fladskærms-tv’erne.

Spa & Fritid

For afslapning kan du besøge Bay Spa, der er indrettet med en mellemøstligt inspireret indretning, der spænder over 1.000 m2 wellness. Bay Spa har et stort udvalg af behandlingsmuligheder. Behandlingsrum, et udelukkende for par, to hvileområder komplet med dagsenge, en opvarmet swimmingpool og til sidst en sauna og to hamammer.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
12 feb. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 13.895,-
1 jul. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 14.795,-
Be Live Collection Marrakesh ligger inden for Marrakeshs Palmieri. Der er under 15 minutters kørsel fra lufthavnen til hotellet.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Be Live Collection Adult Only

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?