fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Tyrkiet

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.295,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

27 huller
3 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Ultra All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Fantastisk 5-stjernet hotel med høj standard. Fra indkvartering til mad – alt ved dette hotel er af højest mulig standard. Hotellet har 571 smukt indrettede værelser. Hvert rum er elegant udført og sikrer maksimal komfort – det perfekte sted at hvile efter en udfordrende dag på golfbanen.

Golfbanerne

En fantastisk golfbane kombineret med et fantastisk hotel, topklasse faciliteter og et ideelt klima, gør Cornelia Diamond Golf Resort & Spa det oplagte valg for enhver. Cornelia Golf Club, designet af Nick Faldo, ligger i kort afstand fra Cornelia Diamond og byder på tre spektakulære 9-huls baner – Faldo King, Faldo Queen og Faldo Prince. Skulle du få lyst til at spille et andet sted, har Belek et væld af fremragende golfbaner, alle inden for nem rækkevidde af Cornelia Diamond hotel. Bemærk, der er transfer til og fra golfbanen, når du bor på hotellet. Der er all inclusive i det lækre klubhus, når du spiller banen.

Restaurant & Barer

Med inspiration fra sit søsterhotel, det velansete Cornelia Deluxe, tilbyder Cornelia Diamond et stort udvalg af barer og restauranter. Der er ni à la carte-restauranter at vælge imellem, med hele fire åbne i vintersæsonen. Du kan smage middelhavet hos Sapore, prøve det autentiske tyrkiske køkken hos Sumach eller for noget lidt anderledes så spis på Tai Pen for et fjernt østligt måltid. Derudover er der også et godt udvalg med hele 13 barer (otte tilgængelige i vinterperioden) og caféer at vælge imellem, hver med sit eget unikke præg. Slap af i fred efter en krævende golfrunde i Spa Baren, eller fejr din sejr i Moulin Rose Baren.

Spa & Fritid

Resortet byder på en bred vifte af aktiviteter, lige fra mini-fodbold og bueskydning til tennis og vandpolo. Og for dem, der ønsker at slappe af, tilbyder spaen en verden af luksus med tyrkiske bade, saunaer og behandlingsrum. Der er også otte svømmebassiner til gæsternes rådighed.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 apr. 2024 - 7 maj. 2024fra DKK 10.795,-
8 maj. 2024 - 31 maj. 2024fra DKK 12.495,-
1 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 13.695,-
1 nov. 2024 - 20 nov. 2024fra DKK 10.895,-
21 nov. 2024 - 20 feb. 2025 (tillæg over jul og nytår)fra DKK 9.295,-
Cornelia Diamond ligger i Belek ca. 35 minutter fra Antalya lufthavn. Der er privat transfer til og fra resortet.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?