fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Grækenland

Costa Navarino - Westin Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 16.195,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

72 huller
5 runder
Perfekt til træningsture
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Nyd roen i en ægte perle ved Middelhavet. The Westin Resort Costa Navarino, beliggende direkte ved stranden, tilbyder en uforlignelig panoramaudsigt over havet. Inspireret af gamle Messinianske palæer emmer alle værelser af autentisk græsk charme. Dette resort er den ultimative destination for par, mindre eller større grupper. Resortet tilbyder 445 Deluxe værelser og suiter, hvoraf 123 har egen infinity-pool. Vælg mellem Deluxe-dobbeltværelser, familieværelser og suiter, alle smukt indrettede og med enestående hav- og solnedgangsudsigt.

Golfbanerne

Oplev golf i en liga for sig selv. Dunes Golf Course, designet af US Masters Champion og Ryder Cup-kaptajn Bernhard Langer, snor sig igennem olivenlunde og frugtplantager og ligger ved siden af en lille flod, strand og hav. Bay Course, designet af Robert Trent Jones II, byder på 18 spektakulære huller og udsigt over den omkringliggende bugt. De nyeste tilføjelser, The International Olympic Academy Course og The Hills Course, designet af Masters-champion José María Olazábal, er absolut et must for enhver golfentusiast. Dunes Golf Course Et must for enhver gæst på Costa Navarino Resort. Dunes Golf Course er kendt for sin variation af huller og panoramaudsigter over bjergene. Efter en dag på banen, forkæl dig selv med en kulinarisk oplevelse i klubhuset ved Dunes på restaurant Flame. Bay Course Bay Course er en visuel fest med huller, der skærer igennem etablerede olivenlunde og tilbyder enestående udsigt over Middelhavet. Klubhuset har modtaget utallige udmærkelser og er et fremragende sted at nyde en drink før eller efter din runde. Hills Course På Hills Course venter en uforglemmelig golfrunde, der kombinerer betagende udsigter med en bane, der hurtigt er ved at blive en af Europas bedste. International Olympic Course International Olympic Academy Golf Course er en mesterlig skabelse af José María Olazábal og betragtes som en af de bedste inden for resortets fire golfbaner.

Restaurant & Barer

Oplev en kulinarisk rejse på Westin Resort med det store udvalg af restauranter og barer. Restauranterne tilbyder en blanding af autentiske græske retter og internationale smagsoplevelser. Nyd udsøgt græsk gastronomi på “Taverna” eller forkæl dine smagsløg med en gourmetoplevelse på “Flame”. Besøg en af deres barer, det perfekte sted at slappe af med en forfriskende cocktail efter en dag på golfbanen. Uanset om du er til græsk, middelhavsmad eller internationale retter, vil restauranter og barer forkæle dine smagsløg på Westin Resort.

Spa & Fritid

Slap af og genoplad i det prisbelønnede Anazoe Spa & Thalassoterapi, med et komplet udvalg af behandlinger, baseret på sundhed- og skønhedspraksis fra det antikke Grækenland, med brug af områdets eksklusive ingredienser. Besøg den indendørs pool eller slap af under solen ved den store udendørs pool.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
18 feb. 2024 - 25 mar. 2024fra DKK 16.195,-
26 mar. 2024 - 27 apr. 2024fra DKK 17.395,-
28 apr. 2024 - 22 maj 2024fra DKK 18.295,-
20 sep. 2024 - 26 okt. 2024fra DKK 18.295,-
27 okt. 2024 - 9 nov. 2024fra DKK 17.395,-
10 nov. 2024 - 30 nov. 2024fra DKK 16.195,-
Kun 40 minutter fra Kalamata Lufthavn, og med direkte fly fra København, er Costa Navarino let tilgængeligt.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Costa Navarino - Westin Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?