fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Skotland

Craigielaw Golfklub & Lodge

4/5

Golfpakker med prisgaranti

4 overnatninger fra DKK 6.795,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
3 runder
Banetype: Links
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Craigielaw Golfklub & Lodge er beliggende på en betagende klippeudsigt, hvorfra man kan skue over munden af River Forth og det vidstrakte Nordsøen. Dette skaber rammen for en mindeværdig golfoplevelse. Selvom golfbanen er en af de yngste på Skotlands berømte ‘Golfkyst’, har den allerede været vært for den Skotske Senior Open i 2018 og er rangeret blandt de top 80 baner i landet. Lodgen ved Craigielaw, som er tilknyttet klubhuset til Craigielaw Golfklub, rummer 30 komfortable værelser. Der kan vælges mellem værelser der har udsigt over banen til River Forth, Gullane Golfbaner og havet, samt fredfyldte værelser med udsigt over den flotte gårdhave.

Golfbanerne

Beliggende i den maleriske landsby Aberlady og grænsende til de traditionelle links ved Kilspindie, er Craigielaw ikke en klassisk kystbane. Store, bølgende green giver banen et amerikansk resort-præg. En den dominerende indflydelse er det faste, sandholdige græstæppe under fødderne. Som en moderne konstruktion er Craigielaw længere og mere åben end mange ældre links baner, men nøglen til god score ligger stadig i det korte spil. De udfordrende greens og de endeløse dybe bunkers, der omgiver dem, gør denne bane til en sand perle. De fremragende træningsfaciliteter på Craigielaw gør det til et tilflugtssted for nogle af Skotlands bedste golfspillere.

Restaurant & Barer

Restauranten og baren byder på fængslende udsigter over Cragielaw Golfklub. Desuden er der nogle af Storbritanniens fineste restauranter i Edinburgh, inklusive adskillige Michelin-stjerne etablissementer. Der er også lokale skatte i byerne Longniddry og Prestonopans, som kan udforskes.

Spa & Fritid

Med over 60 kilometer fantastisk kystlinje, sandstrande, imponerende klipper, bølgende landskab og adskillige turistattraktioner at udforske, mens du bor på Lodgen ved Craigielaw, vil der være masser at tage sig til når der ikke spilles golf.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
4 nætter inkl. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 apr. 2024 - 14 maj 2024fra DKK 7.895,-
15 maj 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 9.495,-
1 nov. 2024 - 31 mar. 2025fra DKK 6.795,-

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Craigielaw Golfklub & Lodge

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?