fbpx
Skip to content Skip to footer

Golfrejse til Irland

Druids Glen Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

4 overnatninger fra DKK 8.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf (2 x greenfee på Druids Heath + 1 x greenfee på Druids Gren), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
3 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Siden sin åbning i 2002 har Druids Glen Resort fastholdt sin position som en af de mest anerkendte golfdestinationer, både i Irland og Europa. Kronet som Europas Golf Resort i 2005 er denne perle i Wicklow Hills kun blevet bedre med tiden. Selvom begge baner – Druids Glen og Druids Heath – er formidable, er det Druids Glen-banen, der ofte stjæler rampelyset og er anerkendt som Irlands svar på Augusta. Druids Glen Hotel & Golf Resort har 145 rummelige værelser og suiter. Træk dig tilbage til privatlivet i en af de rummelige værelser, hvor komfort og diskret luksus hersker. Alle værelser har ekstra behagelige senge, individuelt kontrolleret aircondition, fladskærms-tv, gratis mineralvand og wifi, bløde badekåber og tøfler, te- og kaffefaciliteter samt luksuriøse toiletartikler. På Druids Glen betyder de små ting virkelig noget.

Golfbanerne

Druids Glen Course Fra den skov, der engang var hjemsted for druider, har Pat Ruddy og Tom Craddock skabt et mesterværk med mange spektakulære huller. Det mest berømte er måske det 12., hvor golfspillere spiller over ”det berømte blomsterbed” i form af et keltisk kors. Men dette hul er blot en af mange klassikere. Druids Heath Course Selvom Druids Heath-banen er relativ ny, har den allerede tiltrukket sig stor opmærksomhed fra golfverdenen. Med en blanding af hede, parkland og links er dette blevet en af de mest spændende og nyskabende golfbaner bygget i de seneste år, hvilket kun har styrket Druids Glens ry som en førende golfdestination.

Restaurant & Barer

Nyd en middag i de stilfulde og luftige omgivelser på Hugo’s Restaurant, som har to AA-rosetter (et kvalitets stempel i England og Irland) og tilbyder en fantastisk kulinarisk oplevelse med friske irske råvarer. Rummet er minimalistisk og stilfuldt indrettet. Garden Rooms and Bar, som har én AA-rosette, har en betagende udsigt over den berømte 13. green på Druids Glen Golf Course. Garden Rooms er indrettet med smukt specialfremstillet møbeldesign. En imponerende terrasse fuldender scenen for en afslappet og uformel spiseoplevelse i “Garden of Ireland”. En del af den smukke Woodstock House fra det 16. århundrede, det flotte Clubhouse tilbyder en afslappet spiseoplevelse med udsigt over Druids Glen Golf Course. Druids Glen Clubhouse tilbyder en uformel menu for alle og en komplet bar.

Spa & Fritid

Træd ind i den eksklusive Spa på Druids Glen Hotel & Golf Resort og du vil opleve en dejlig ro leveret af deres specialiserede hold af terapeuter. Gæster på Spaen på Druids Glen kan også nyde faciliteterne i Druids Glen Health Club, som har udsigt over de betagende omgivelser. Nyd en opfriskende dukkert i deres 18-meter svømmebassin, efterfulgt af tid i jacuzzien, saunaen eller dampbadet. Når din behandling er afsluttet, kan du slappe yderligere af i deres afslapningsrum, det perfekte sted at rydde tankerne og slappe af, komplet med forfriskninger og nyd den fredelige atmosfære.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 3 runder golf (2 x greenfee på Druids Heath + 1 x greenfee på Druids Gren), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
4 nætter inkl. 3 x greenfee (2 x greenfee på Druids Heath + 1 x greenfee på Druids Gren)Dobbeltværelse
1 ja. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 8.995,-
1 maj 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 9.895,-
1 okt. 2024 - 31 dec. 2024fra DKK 8.995,-
Druids Glen Resort er smukt indlejret mellem Wicklow-bjergene og Det Irske Hav, kun 30 minutters kørsel fra Dublin Lufthavn. Bestemt et besøg værd.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Druids Glen Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?