fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Tyrkiet

Gloria Verde Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.895,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

45 huller
3 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Ultra All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Gloria Verde er et af de mest populære golfresorts i Tyrkiet, og gæster vender tilbage år efter år takket være imponerende service kombineret med en fantastisk beliggenhed kun få meter fra Gloria Old Golf Course, Gloria New Golf Course og den populære 9-hullers Gloria Verde Golf Course. Gloria Verde Resort er et intimt og privat resort og har i alt 293 værelser. Hvert standardværelse har enten en balkon eller terrasse. Hvert værelse er dejligt indrettet og leveres med alle de faciliteter, der forventes af et 5-stjernet resort. Hvis du har brug for lidt ekstra plads under dit ophold, har du i juniorsuiterne en større opholdsstue.

Golfbanerne

Golfbaner på Gloria Verde Resort Gloria Old Course Championship golfbanen på Gloria Golf Club blev åbnet i 1997 og har sidenhen været vært for flere European Tour begivenheder i løbet af årene. Denne 18 hullers, par 72 golfbane byder på en virkelig udfordrende runde med sine syv ferskvandssøer og masser af velplacerede bunkere, der kan fange dig, hvis du ikke er opmærksom. De store greens kan måske se tilsyneladende lette ud, men de holdes i fremragende stand og er ret hurtige. De smalle fairways giver kun en lille margen for fejl, så der er mange udfordringer at tackle for at opnå en god score. Med en længde på 6.342 meter er Championship golfbanen på Gloria Golf Club kendt for sit imponerende layout og for at levere en sand udfordring for golfspillere på alle niveauer. Dens historie som vært for prestigefyldte turneringer understreger dens kvalitet og tiltrækning for golfentusiaster. Vælg denne bane, hvis du søger en spændende og krævende runde, der vil gøre din golfferie endnu bedre. Gloria New Course – En Golfbane for Alle Niveauer Gloria New Course En imponerende par 72 bane bestående af 18 huller, som har været utrolig populær blandt golfspillere siden dens åbning i 2005. Uanset dit spilniveau vil du blive udfordret på denne bane, hvor du står over for 4 store søer og 67 bunkere i omgivelserne af fyrreskove og dyreliv. Med en længde på 5956 meter har denne 18-hullers mesterværk af en bane været vært for European Senior og Challenge Tour begivenheder, PGA of Europe arrangementer og World Amateur Championships. Fairways er fejlfrie og velplejede året rundt. Hvis du leder efter en udfordrende, sjov og interessant runde, vil du ikke blive skuffet over Gloria’s New Course. Gloria Verde Course Resortet har også en fantastisk ni-hullers bane, kaldet Gloria Verde. Liggende ved siden af Old Course er Gloria Verde blevet bygget med to separate teesteder for hver green for at give følelsen af en ægte 18-hullers bane. Denne korte bane byder på fred og ro og er perfekt til begyndere eller hvis du bare har lyst til en afslappende gåtur på golfbanen. Ud over de gode baner på Gloria GC har dette anlæg de bedste træningsfaciliteter i Belek. Der er fuldt Track-man driving range samt super putting- og indspilsområde.

Restaurant & Barer

En række kulinariske lækkerier venter dig på Gloria Verde Hotel. Nyd en storslået buffet i hovedrestauranten Mythos eller lækker fransk cuisine på Basilica À la Carte Restaurant. Besøg alternativt Garuda Restaurant for at få en smag af Fjernøsten, eller hvis du foretrækker en let snack, så er Verde Pub stedet at gå til. Der er også fem barer at vælge imellem, der tilbyder et bredt udvalg af lækre drinks.

Spa & Fritid

Askepion Spa & Thalasso er den perfekte tilflugt, hvis du trænger til en fridag fra golfbanen. Med en række massager, ansigtsbehandlinger, salon- og kropsterapier og masser af andre faciliteter på stedet, vil Gloria Verde Resort helt sikkert opfylde ethvert behov og forventning om forkælelse. Slap af ved en af resortets swimmingpools, både udendørs og indendørs eller hold formen ved lige i det veludstyrede fitnesscenter.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter ink. 3 x greenfeeDobbeltværelse
1 jan. 2024 - 1 mar. 2024fra DKK 9.895,-
2 mar. 2024 - 31 mar. 2024fra DKK 11.195,-
1 apr. 2024 - 26 apr. 2024fra DKK 12.795,-
27 apr. 2024 - 31 maj 2024fra DKK 14.195,-
31 aug. 2024 - 27 sep. 2024 (New Course er lukket grundet vedligeholdelse 24/9 - 6/10)fra DKK 15.195,-
28 sep. 2024 - 31 okt. 2024 (New Course er lukket grundet vedligeholdelse 24/9 - 6/10. For Old Course gælder det 7/10 - 21/10)fra DKK 14.195,-
Gloria Verde ligger bekvemt i Belek, Tyrkiet, kun en hurtig 30-minutters køretur fra Antalya lufthavn. Dette gør det til den perfekte destination for rejsende, der ønsker nem adgang til det smukke Middelhav og enestående golfoplevelser.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Gloria Verde Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?