fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Malaga

Barcelo Montecastillo Golf 5*

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.495,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, fri golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
Fri golf
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Som perlen i det sydvestlige Spanien har Montecastillo Resort længe været en favoritdestination for golfentusiaster fra hele verden. En af Jack Nicklaus’ mest storslåede designs; banen strækker sig over det bakkede terræn i Andalusien og byder på en fantastisk udsigt over det spanske landskab. Ofte sammenlignet med Englands Wentworth er Montecastillo en historisk bane. Som vært for European Tour’s Volvo Masters fra 1997-2001 har denne episke bane haft mange af golfsportens legender på besøg gennem årene. Beliggende blot 25 kilometer fra Spaniens betagende Atlanterhavskyst, har Montecastillo en perfekt placering, kun 15 minutter fra Jerez by og 30 minutter fra Cadiz. Det 5-stjernede Barcelo Hotel på Montecastillo er en oase af luksus og tilbyder den højeste standard af komfort og service. Den elegante indkvartering er dekoreret i autentisk andalusisk stil, hvilket forstærker det historiske islæt på resortet. Dette er et golfresort for de kræsne, der leder efter noget helt særligt – en oplevelse at nyde og tale om i årevis. Barceló Montecastillo Resort har opbygget et imponerende omdømme i Jerez-området – ikke kun på grund af Nicklaus-golfbanen. Men også fordi at det femstjernede hotel er elegant, enkelt og meget stolt af at sikre enestående gæstfrihed og service i høj klasse. Resortet består af 124 værelser (41 superior standardværelser, 63 superior golfudsigt-værelser) samt 20 villaer, alle indrettede og møblerede i autentisk andalusisk stil og udstyrede med faciliteter som aircondition og satellit-tv.

Golfbanerne

Højdepunktet af hele oplevelsen på Barceló Montecastillo Resort er deres mesterskabsbane designet af Jack Nicklaus. Par-72 banen strækker sig over lidt over 6400 meter fra de bageste tees, men med mange forskellige teestedsmuligheder vil du helt sikkert finde en længde, der passer til dit spil, så du bare kan nyde din runde. Denne bane rangerer konsekvent blandt de bedste baner i Andalusien, en titel der er fuldt fortjent. En af årsagerne til at denne bane altid rangerer så højt, er den omhyggelige opmærksomhed på detaljer i måden, banen vedligeholdes på. Du vil finde denne bane i intet andet end fejlfri stand. De store og indbydende greens er hurtige og ensartede med subtile hældninger. Vand spiller en stor rolle på denne bane og kan give dig ekstra udfordringer på de sidste tre huller. Du skal holde dine sanser skarpe lige til slutningen af runden. Hvert hul på denne bane er specielt, men højdepunktet er utvivlsomt det 16. hul. Det er et klassisk moderne mesterskabshul og er betagende for øjet. Et fade-hul; dette hul kurver blidt til højre og har fairwaybunkere, fyrretræer og oliventræer til venstre og en perfekt placeret vandhazard, der venter på fejlslagne approachslag. Mens det er visuelt tiltalende, er dette et udfordrende hul og kræver velplacerede slag fra tee til green. Med sådan en mesterskabsbane forventes det, at træningsfaciliteterne matcher – og det gør de. Træningsområdet er et fantastisk sted at varme op, inden du begiver dig ud på banen eller til at arbejde på dit sving. Korthulsbanen giver dig alt, hvad du behøver for at arbejde på den del af dit spil, der virkelig betyder noget. I sær på en bane som denne, der har så hurtige greens. Der findes også et pitch and putt-anlæg, som for nylig er blevet udvidet. Tidligere vindere på Montecastillo inkluderer Darren Clarke, Lee Westwood og Miguel Angel Jimenez fra de perioder, hvor det var en fast destination på The European Tour.

Restaurant & Barer

I restauranten på resortet, El Lagar, kan du forkæle dig selv med de fineste lokale produkter og nyde lidt Jerez sherry. Hvis du går op i din sundhed og velvære, kan du tale med en ernæringsekspert og få lavet en morgenmads-smoothie baseret på din krops ernæringsmæssige behov. Måske kan du finde ud af, hvilke superfoods der hjælper dig med at lave birdies. Når du har gennemført din runde i eftermiddagens gode vejr og ønsker at slappe af, er AKADAMA poolbaren det perfekte sted. Nyd en cocktail i vandet, mens du får snakket om dine golfbedrifter den dag.

Spa & Fritid

Når snakken falder på afslapning, er “U-Spa” på Barceló Montecastillo en ren forkælelse. Forkæl dig selv med en massage og lidt tid for dig selv, mens spa-personalet hjælper dig med at slappe af. Med den nyrenoverede indretning har dette spa-område aldrig set bedre ud og det topmoderne fitnessudstyr betyder, at du kan holde dig i form, mens du er væk. Dette resort er ren forkælelse. Det vil tage en særlig plads i dine minder og du vil helt sikkert ønske at vende tilbage igen og igen.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, fri golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.
7 nætter inkl. fri golfDobbeltværelse
1 maj 2024 - 11 maj 2024fra DKK 8.995,-
12 maj 2024 - 4 jul. 2024fra DKK 8.495,-
5 jul. 2024 - 1 aug. 2024fra DKK 8.795,-
2 aug. 2024 - 24 aug. 2024fra DKK 9.895,-
25 aug. 2024 - 12 sep. 2024fra DKK 8.495,-
13 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 9.295,-
Barcelo Montecastillo Golf 5* ligger i den smukke by Jerez de la Frontera i det sydlige Spanien, i provinsen Cadiz, omgivet af en fortryllende natur og spektakulære landskaber. Denne luksuriøse golfresort er beliggende midt i Montecastillo Golf Club og tilbyder en uforglemmelig kombination af førsteklasses faciliteter og enestående golfoplevelser. Afstand til Malaga lufthavn er ca. 200 km nordøst for Malaga. Dette svarer til en køretur på cirka 2 timer og 15 minutter.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Barcelo Montecastillo Golf 5*

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?