fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Italien - Norditalien

Bogogno Golf Resort

3/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 10.595,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
4 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Åbnet i 2014; Bogogno Golf Resort er et miljøvenligt hotel konstrueret med brug af naturlige, genanvendelige materialer og avancerede teknologier. Med sine 32 værelser, en restaurant, to barer, to golfbaner på stedet og fremragende fritidsfaciliteter, er resortet et af de mest prestigefyldte i Norditalien. Det moderne og nutidige hotel har værelser i forskellige størrelser, hver med en privat terrasse med udsigt over 18. hul på Bonora-banen eller golfklubbens pool. Besøg Bogogno Golf Resort for en unik kombination af luksuriøs afslapning, udfordrende golf og enestående italiensk gæstfrihed i hjertet af Norditaliens betagende natur.

Golfbanerne

Bogogno Golf Resort byder på to 18-hullers golfbaner på stedet: Bonora-banen og Del Conte-banen. Begge baner tilbyder variation og udfordringer og er højt anset som nogle af de fineste i Italien, beliggende på bølgende terræn med enestående udsigt.

Restaurant & Barer

Nyd udsøgte retter inspireret af Piemonte-traditionen i restauranten ‘What Else?’, som har en terrasse med udsigt over golfbanerne. Med fokus på højkvalitetsingredienser og sunde rå retter, er det enkle og raffinerede madudbud fremragende.

Spa & Fritid

Bogogno Golf Resort har fremragende fritidsfaciliteter, tennisbaner, padelbaner, en udendørs swimmingpool og jacuzzi til rådighed for hotellets gæster. I området tilbydes forskellige vinsmagninger og osteprøvninger, med lokale specialiteter, der er et must at prøve på nærliggende restauranter. Modehovedstaden Milano er også inden for en times kørsel med et udvalg af attraktioner og seværdigheder. Alternativt kan du besøge den fantastiske Lago Maggiore.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
1 maj 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 12.795,-
1 jul. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 10.595,-
1 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 12.795,-
1 nov. 2024 - 30 nov. 2024fra DKK 10.595,-
Resortet er placeret i byen Bogogno, ved foden af Monte Rosa Massif-bjergkæden, mindre end 40 minutter fra Malpensa Lufthavn.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Bogogno Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?