fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Egypten

Cascades Golf Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 10.895,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
5 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Mulighed for All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Drømmer du om at spille golf i perfekt vejr i vinterhalvåret? Så skal du opleve Cascades Golf Resort, Spa & Thalasso på Egyptens idylliske østkyst. Her venter dig en uforglemmelig luksusoplevelse midt i hjertet af Egyptens golfmekka.
Den luksuriøse indkvartering med havudsigt giver dig valget mellem komfortable standardværelser og rummelige suiter – alle med privat balkon, gratis Wi-Fi og moderne bekvemmeligheder. Nyd den bedste udsigt over Det Røde Hav fra dit værelse.

Golfbanerne

Somabay Golf Club tilbyder en golfoplevelse i særklasse. Som den første mesterskabsbane i Mellemøsten byder Somabay Golf Club på udfordrende spil i betagende omgivelser. Designet af Gary Player har denne 18-hullers bane spektakulære udsigter over Det Røde Hav og ørkenbjerge. Det veludstyrede klubhus har alt, hvad en golfentusiast behøver.
Udnyt de enestående træningsfaciliteter, herunder en oplyst driving range, et 5000 m² short game-område til at finpudse dit korte spil. Det professionelle golfakademi med PGA-instruktører står klar til at hjælpe dig med at forbedre dit spil og den veludstyrede pro-shop har alt, hvad du behøver til din golfrunde.

Restaurant & Barer

Vælg mellem 5 unikke restauranter og barer med panoramaudsigt. Gastronomiske oplevelser for enhver smag venter dig på resortets restauranter. Fra britisk pubstemning i Eagle’s Nest til lette snacks ved poolen i Spikes Bar – her er noget for enhver smag. Prøv også den eksklusive Executive Lounge for en ekstra luksuriøs oplevelse.

Spa & Fritid

Find ultimativ afslapning i det enorme 7.500 m² spa- og wellnesscenter. Lad stress og spændinger forsvinde i den imponerende spa. Vælg mellem et væld af luksuriøse behandlinger og find sand ro.
Slap af på den private strand eller udforsk Det Røde Havs koralrev.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
1 sep. 2024 - 31 maj 2025fra DKK 10.895,-
Tillgæg for All-InclusiveDKK 2.200,-
Cascades Resort har en perfekt beliggenhed, kun 45 km fra Hurghada lufthavn. Udforsk områdets mange attraktioner som Mini Egypt og Det Røde Havs fascinerende undervandsverden.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Cascades Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?