fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Huelva

Islantilla Golf Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.495,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 x greenfee, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer/billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

27 huller
5 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Halvpension

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Beliggende under den gyldne sol på Costa de la Luz, mellem Algarve og Costa del Sol, ligger Islantilla Golf Resort på en af verdens fineste golfkyster. Islantilla Golfbanen er fremragende, snoende mellem høje fyrretræer, og banen har været vært for Spanish Open og er en top 100 bane i Spanien. Beliggende i byen Islantilla giver resortet gæsterne mulighed for at nyde den pragtfulde solskin og sandstrande, samt de fantastiske lokale baner. Det 4-stjernede hotel har smukke, moderne værelser og en række førsteklasses faciliteter, som gæsterne kan drage fordel af. Resortets strandklub er et foretrukket sted for gæsterne, med live musik og fantastisk udsigt. Det flotte hotel på Islantilla Golf Resort ligger enestående midt på golfbanen, mens det også ligger inden for 800 meter fra stranden. Hotellet er specielt bygget til at imødekomme golfspillere. Der er 204 værelser og suiter, som alle er meget rummelige og har en balkon eller terrasse. Den moderne indretning og møblerne er af høj kvalitet, mens værelserne er udstyret med bekvemmeligheder som internetforbindelse, telefon, hårtørrer, sikkerhedsboks, fjernsyn, aircondition og minibar.

Golfbanerne

Islantilla Golfbane Det fremragende layout har regelmæssigt været vært for Challenge Touren. Kvaliteten af banen blev understreget i år 2000, da det respekterede tidsskrift, Golf Digest, inkluderede Islantilla på sin liste over Europas top-100. Banen er opdelt i tre distinkte ni-hullers sløjfer, så de forskellige kombinationer giver en velkommen variation. Kendt som Yellow, Green og Blue baner, giver alle tre sløjfer golfspillere en fantastisk havudsigt, mod baggrunden af den smukke fyrreskov, der pryder klippelandskabet. Denne spektakulære beliggenhed giver en virkelig mindeværdig golfoplevelse, men en der også vil udfordre selv de bedste spillere. Islantillas træningsfaciliteter og akademi er en af de mest omfattende i Huelva-provinsen og er det perfekte sted at søge nogle tekniske råd fra PGA-professionelle.

Restaurant & Barer

Faro Buffet Restaurant og Italian Lounge populære restauranter, hvor gæsterne kan nyde ægte spansk køkken. Når du bor på Islantilla Golf Resort, kan du forkæle dig selv på Beach Club, der er en af de mere eksklusive restauranter og tilbyder frokost og middag à la carte med middelhavsfusion og japansk køkken, der kombinerer sushi og skaldyrsretter med udsigt over Atlanterhavet. Hvis du blot søger en drink før dit måltid eller et sted at slappe af, når solen går ned, giver Donana Lobby Bar gæsterne mulighed for at nyde underholdningen på resortet med nogle lækre tropiske cocktails.

Spa & Fritid

Det store udendørs swimmingpoolområde bakkes op af Beauty Farm, hvor hotellets gæster kan nyde den overdækkede jacuzzi, solarium, tyrkiske bade og fitnesscenter. Til en velfortjent forkælelse er der et bredt udvalg af behandlinger, herunder massage, ansigtsbehandlinger, pedicure, zoneterapi, hårfjerning og makeovers. Islantillas højdepunkt er dog dens private strandklub; adgang fra hotellet med den gratis minitog, den har en swimmingpool med ferskvand, terrasse, cafeteria, restaurant, vandsport og hængekøjer, men vigtigst af alt har den en stor sublim gylden sandstrand.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 x greenfee, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer/billeje.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
1 okt. 2024 - 14 nov. 2024fra DKK 10.295,-
15 nov. 2024 - 28 feb. 2025fra DKK 9.495,-
1 mar. 2025 - 30 apr. 2025fra DKK 10.295,-
1 maj 2025 - 30 jun. 2025fra DKK 9.795,-
1 jul. 2025 - 31 aug. 2025fra DKK 12.495,-
1 sep. 2025 - 14 sep. 2025fra DKK 9.795,-
15 sep. 2025 - 30 sep. 2025fra DKK 10.295,-
Islantilla Golf Resort ligger på Costa de la Luz-kysten i det sydlige Spanien, omgivet af skønne strande og frodig natur. Feriestedet ligger i byen Islantilla, der er kendt for sit behagelige klima og sin afslappede atmosfære. Det er et ideelt rejsemål for golfentusiaster og dem, der ønsker at nyde solen og havet. Afstanden fra Faro lufthavn, som er nærmeste internationale lufthavn, til Islantilla Golf Resort er cirka 120 kilometer, hvilket svarer til omkring 2 timers kørsel.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Islantilla Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?