fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Huelva

El Rompido Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.495,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer/billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

36 huller
5 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Halvpension

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

I Andalusien, på Costa De La Luz, finder du et golfparadis, der giver dig mulighed for at slippe væk fra hverdagens stress og jag og skabe de bedste minder. Det 5-stjernede El Rompido Resort udstråler charme og ligger ved kysten ved siden af en malerisk fiskerlandsby i det fantastiske naturlandskab i Marismas del Rio Piedras, en enorm naturpark beliggende ved udmundingen af floden. Med nem adgang fra Faro Internationale Lufthavn, kun ca. 60 minutters kørsel derfra, er El Rompido et fremragende valg til en golfferie i Spanien. Med det pragtfulde vejr i det sydvestlige Spanien kan både feriestedet og de lokale strande nydes året rundt. De nordlige og sydlige baner har hver deres unikke karakter og masser af mindeværdige huller, der vil udfordre dine færdigheder, mens hotellet på El Rompido er intet mindre end spektakulært, 5-stjernet luksus hele vejen igennem. Dette feriested handler om at smelte sammen med naturen på en luksuriøs måde, og golfbanerne er ingen undtagelse, hvilket gør El Rompido til det perfekte feriested for golfferier for par eller små grupper af venner, der leder efter et stille sted at nyde deres golfferie. Med 184 værelser og 12 suiter føles dette feriested indbydende og raffineret. Ønsker du en mere privat ferieoplevelse? Hvorfor ikke vælge en af de 305 veludstyrede lejligheder? De fleste værelser har havudsigt, hvilket kun gør oplevelsen bedre. Feriestedets omgivelser føles som en have med masser af vegetation og træer, der får dig til at føle dig ét med naturen.

Golfbanerne

Golfbaner på Precise Resort El Rompido Sydbane: I 2003 satte Alvaro Arana en smuk bane sammen af fyrretræer og appelsinlunde på vidunderlig parkagtig jord. Ligesom dens nabo, Nordbanen, spiller de nærliggende sumpe en prominent rolle i baggrunden på denne bane og tilføjer karakter til layoutet. Sydbanen belønner præcis og intelligent golf, hvor det er en fordel at spille konservativt; det vil placere dig i gode positioner til en bedre score. Det bakkede terræn har nogle små, men smukke højdeforskelle, når du bevæger dig gennem banen. Sydbanen på Precise Resort El Rompido reserverer sin mest spektakulære funktion til allersidst. 17. og 18. tee ligger på en ponton, så du kan slå dine tee-slag over sumpe og ud på fairwayen derudover. Denne bane er så meget sjov, men de sidste to tee-slag efterlader virkelig et fantastisk indtryk af stedet. Nordbane: Indførelsen af Nordbanen i 2006 bekræftede El Rompidos position som en af regionens førende golfdestinationer og er bestemt et stop værd under din golfferie i Andalusien. Selvom det ikke er verdens længste bane, er det en bane for intelligente golfspillere snarere end longdrivers, og kræver velovervejede golfslag for at score godt. Beliggende midt i Marismas del Río Piedras Naturreservat blandt modne fyrretræer og appelsinlunde er Nordbanen en fryd for øjet med masser af natur, der supplerer golfbanen perfekt. Størstedelen af for-9 af denne bane går langs Piedra-flodens marskområder. Følelsen af landet og den uundgåelige sydspanske varme giver banen en følelse af Florida. Når du spiller den mere indlandske bag-9, har banen en absolut perle i vente. Det 16. hul er en af højdepunkterne i runden og den korte par-3 skal ikke tages let på. Med kun 124 meter vil du måske lade dig afskrække af det smukke marskområde i baggrunden og manglen på afstand. Men du bliver nødt til at holde dine sanser skarpe, da greenen er beskyttet af to af golfsportens mest frygtede farer … meget dybe bunkers.

Restaurant & Barer

Restauranten på feriestedet serverer en overdådig buffetmorgenmad, der helt sikkert vil sætte dig i gang med din dag. Der er to spisesteder at vælge imellem, to stilfulde barer, hvor du kan nyde en cocktail eller to.

Spa & Fritid

Har du haft en lang dag på banen, eller har du bare brug for lidt afslapning, så er spaen klar til at hjælpe dig med at føle dig som et menneske igen. Den indendørs pool er perfekt til en svømmetur eller en lur ved siden af, og saunaen kan hjælpe dig med at lindre ømme muskler. Hvis du ønsker at tage din afslapning til næste niveau, så book dig selv en behandling i den luksuriøse spa. Personalet står klar til at give dig den forkælelse, du har brug for på denne velfortjente ferie. Du kan tage bådture fra feriestedet til nærliggende strande og nyde solbadning på sandet, eller du kan tage en dagstur til den nærliggende by Huelva. Ikke-golfrelaterede aktiviteter inkluderer brug af fitnessstudiet, vandreture i det smukke lokale terræn for at nyde naturen eller tilbringe dagen i den udendørs pool og suge solen til dig.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer/billeje.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
1 apr. 2024 - 30 apr. 2024fra DKK 11.495,-
1 maj 2024 - 31 maj 2024fra DKK 10.895,-
1 jun. 2024 - 30 jun. 2024fra DKK 9.495,-
1 jul. 2024 - 31 jul. 2024fra DKK 10.995,-
1 aug. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 11.595,-
1 sep. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 10.695,-
1 okt. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 11.295,-
l Rompido Resort ligger smukt ved kysten i Huelva-regionen i det sydlige Spanien. Dette luksuriøse feriested tilbyder en fredelig og naturskøn beliggenhed, omgivet af uberørt natur og smukke strande. Fra resortet kan man nyde fantastisk udsigt over floden Piedras og det omkringliggende landskab. Faro Lufthavn ligger cirka 1 times kørsel fra resortet.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på El Rompido Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?