fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Malaga

Fairplay Golf & Spa Resort

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 10.495,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med semi all-inclusive, fri golf, 1 x Spa, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
Fri golf
Banetype: Park
Bo på banen
Semi All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Fairplay Golf & Spa Resort er en luksuriøs golfdestination i hjertet af Andalusien, kun få kilometer fra Gibraltar-strædet. Det er tydeligt, at dette resort tilbyder en unik oplevelse af høj kvalitet. Resortet har et 5-stjernet hotel, en spa, en fantastisk restaurant og udsøgte mesterskabsgolfbane – der er virkelig noget for enhver smag på Fairplay Resort. Med næsten 300 solskinsdage om året er regionen også det perfekte sted at undslippe det koldere vejr i norden. De 82 smukke værelser og suiter er udstyret med aircondition, minibar, trådløs internetforbindelse med høj hastighed og satellit-tv. Samtidig nyder Fairplays 10 eksklusive private villaer godt af en privat swimmingpool, solterrasse og en gratis golfbil, hvilket giver perfekt privatliv til grupper og familier.

Golfbanerne

Fairplay Golf Club, designet af Baron Paul Rolin, er en udfordrende 73-par-bane med en længde på 6.104 meter. Det er en fantastisk golfbane med udsigt over La Janda-dalen og den omfattende Los Alcornocales naturpark. Banen er relativt flad med brede fairways og greens, men dens syv søer og rækken af træer langs de blide bakker på fairways vil straffe fejlslag. Denne udfordrende par-73 bane vil være en gennemført test for enhver gæst, og med sine fantastiske udsigter er Fairplay Golf Club et virkelig mindeværdigt golfmål.

Restaurant & Barer

Der er flere restauranter på Fairplay Hotel, herunder La Table, en prisvindende restaurant med middelhavsinspireret køkken. Der er en asiatisk restaurant, mens Los Pomelos tilbyder det bedste inden for traditionelle spanske specialiteter. Fairplay Hotel har en poolbar og et brunchlokale ved poolen, hvor du kan slappe af med en drink i den hyggelige jazzbar opkaldt efter kunstneren Boogie Boy eller i Putting Bar, som har udsigt over golfbanen.

Spa & Fritid

Besøg det flotte og udsøgte spa på Fairplay. Der er en 226 kvadratmeter Aqua Medic Hydromassage pool, Vichy bruser, sauna, jacuzzi, Vaporium og zen have, mens signaturbehandlinger inkluderer Hammam-skrubbning, pressoterapi, algeindpakninger og meget mere i de 13 behandlingsrum. Hotellet har også indendørs og udendørs swimmingpools, et topmoderne ‘Technogym’ træningscenter.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med semi all-inclusive, fri golf, 1 x Spa, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.
7 nætter inkl. fri golfDobbeltværelse
1 maj 2024 - 14 jul. 2024fra DKK 10.495,-
15 jul. 2024 - 31 jul. 2024fra DKK 10.995,-
1 aug. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 11.495,-
1 sep. 2024 - 17 sep. 2024fra DKK 10.495,-
19 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 10.895,-
Fairplay Golf & Spa Resort ligger i den naturskønne region Benalup-Casas Viejas i Cádiz-provinsen, Andalusien, Spanien. Dette eksklusive feriested er omgivet af den smukke natur i Los Alcornocales naturpark og tilbyder en fredelig og afslappende atmosfære væk fra travlheden i byen. Der er ca. 1 time og 45 minutters kørsel fra Malaga lufthavn.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Fairplay Golf & Spa Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?