fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Italien - Norditalien

Golf Hotel Castelconturbia

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

27 huller
4 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Oplev luksuriøs komfort og enestående udsigter på Golf Hotel Castelconturbia, der byder på et fortryllende panorama over Monte Rosa og de omkringliggende Alper. Med 19 elegant indrettede værelser, alle udstyret med badeværelse, aircondition, satellit-tv, pengeskab, gratis wifi og udsigt.

Golfbanerne

Designet af Robert Trent Jones, slog Golf Club Castelconturbia sine første slag i 1984 og er anerkendt som en af Italiens fineste baner. Tre sløjfer med 9 huller hver – Gul, Blå og Rød – kan kombineres for at skabe varierede spiloplevelser. Klubben tilbyder fremragende træningsfaciliteter, herunder en driving range med 30 båse og en 18-hullers putting green. Den mest prestigefyldte kombination på Castelconturbia, de Blå og Gule baner, strækker sig over mere end 6200 meter fra de bagerste tees. Den bølgende bane byder på en stor udfordring med masser af vandhazarder, der ligger på lur. Lad dig ikke narre af de store greens; de er svære at læse og kan være nådesløse.

Restaurant & Barer

Restauranten byder på en overdækket terrasse med storslået udsigt ud over tre golfbaner. Her kan du nyde specialiteter fra både det regionale og internationale køkken samt topkvalitetsvine fra den omfattende vinkælder. Restaurantens beliggenhed sikrer en yderst behagelig spiseoplevelse, hvad enten du vælger den maleriske udsigt fra terrassen eller de raffinerede omgivelser ved pejsestuen, alt sammen i naturens rolige lyde. Der benyttes udelukkende førsteklasses ingredienser fra lokale producenter. Indenfor poolområdet finder du snackbaren, hvor du kan bestille en Club Sandwich eller en let ret, der kan nydes sammen med en kølig drink.

Spa & Fritid

Efter en intens dag med golf, slap af i den store udendørs swimmingpool i haven. Genoplad din krop og sind med den rette afslapning i et komfortabelt miljø. Besøg også en af de mange vingårde i området og bliv fordybet i den spændende historie og smag på de gyldne dråber.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
13 maj 2024 - 15 jul. 2024fra DKK 11.295,-
16 jul. 2024 - 31 aug. 2024fra DKK 9.995,-
1 sep. 2024 - 31 okt. 2024fra DKK 11.295,-
1 nov. 2024 - 17 nov. 2024fra DKK 9.995,-
Golf Hotel Castelconturbia ligger i det naturskønne Piemonte i Norditalien, tæt på byen Agrate Conturbia. Dette område er kendt for sin rolige atmosfære og smukke landskaber, hvilket gør det til et ideelt sted for golfentusiaster, der søger en afslappende oplevelse omgivet af naturen. Afstanden fra Golf Hotel Castelconturbia til Malpensa Lufthavn er ca. 25 minutter i bil.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Golf Hotel Castelconturbia

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?