fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Huelva

Hotel Nuevo Portil Golf

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, fri golf inkl. trolley, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer eller billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
Fri golf
Banetype: Park
Bo på banen
Halvpension

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Dette hotel, indviet i 2002, har tre etager og byder på i alt 69 dejlige dobbeltværelser. Hotellet har bar, egen pub og en klimatiseret gourmetrestaurant med á la carte-menu. WiFi er tilgængeligt overalt på hotellet. Gæsterne kan også benytte sig af roomservice, vaskeservice og hotellets parkeringsplads samt garage. I den smukke udendørs have kan man tage en afslappende gåtur og slappe af. Dette komfortable strandhotel ligger overfor Nuevo Portils 18-hullers golfbane, kun adskilt af en fyrreskov og en vej fra den flotte strand. Hvis man ønsker at ligge på stranden eller tage en svømmetur i det azurblå hav, er stranden kun ca. 200 meter væk. Portal-stranden ligger cirka en halv kilometer derfra. I området er der masser af sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter. De komfortable værelser har eget badeværelse med hårtørrer og badekåbe, telefon, satellit-tv, minibar, aircondition, individuel opvarmning og sikkerhedsboks. Værelserne er smagfuldt indrettede og har alle balkon eller terrasse.

Golfbanerne

Med sine 46 hektar, 6.040 meter lange par 71 bane, er Nuevo Portil golfbanen, designet af Alfonso Vidaor og karakteriseret ved sine brede fairways og bløde greens, rettet mod det naturlige område Marismas del Piedras og Flecha de El Rompido. En golfbane, som Hotel Nuevo Portils gæster vil nyde fuldt ud. Derudover tilbydes et stort øveområde, driving range, Pitch & Putt, øvelsesbunker samt omklædningsrum med individuelle skabe, proshop og golfskole. Som et ikonisk hul skal fremhæves hul 2, hvis tee nyder en spektakulær havudsigt. Så alt i alt skal du kun fokusere på en ting: at nyde dit ophold.

Restaurant & Barer

I restaurant og café kan du nyde en lækker buffetmorgenmad med et stort udvalg, få en kop kaffe eller en let ret i snack-baren, og lad dig forkæle med en dejlig middag i a la carte restauranten eller nyd 24-timers roomservice på dit værelse.

Spa & Fritid

Hotellet har en pool, snackbar, solterrasse med liggestole og parasoller, sauna, dampbad, tyrkisk bad, massage, behandlinger og terapi. Der er også kropsplejefaciliteter og en smuk spa-afdeling. På stranden kan man nyde det gode vejr og slappe af. For dem, der ønsker at holde sig i form, er der et fitnesscenter og en golfbane ved siden af.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, fri golf inkl. trolley, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer eller billeje.
7 nætter. inkl. ubegrænset golfDobbeltværelse
28 apr. 2024 - 25 maj 2024fra DKK 8.995,-
22 sep. 2024 - 7 okt. 2024fra DKK 8.995,-
8 okt. 2024 - 23 nov. 2024fra DKK 9.995,-
Hotel Nuevo Portil Golf ligger i den naturskønne region Nuevo Portil i Huelva-provinsen, kun en kort køretur fra den charmerende kystby Huelva i det sydvestlige Spanien. Faro Lufthavn, der ligger i Portugal, er cirka 110 kilometer fra Hotel Nuevo Portil Golf. Rejsen fra lufthavnen til hotellet tager normalt cirka 1 time og 15 minutter med bil.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Hotel Nuevo Portil Golf

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?