fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Spanien - Tenerife

Hotel Tenerife Golf & Sea View

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.595,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf (vælg mellem Golf del Sur, Amarilla, Las Americas, Costa Adeja eller Buenavista), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Vælg mellem 5 forskellige baner
4 runder
Topbaner
Bo på banen
Mulighed for All-Inclusive

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Beliggende lige ved strandkanten, ved siden af Golf del Sur og kun 5 km fra Tenerife Sur Lufthavn, er Vincci Hotel Tenerife Golf det perfekte sted for en enestående golftur. Med den fantastiske panoramiske udsigt over det omkringliggende område og mange aktiviteter, er dette hotel det ideelle valg for din næste golfferie på Tenerife. Hotellet har i alt 125 flotte værelser. Alle værelser er udstyret med aircondition, minibar og satellit-tv, hvilket sikrer et komfortabelt ophold.

Golfbanerne

Amarilla Golf & Country Club Amarilla Golf Club byder på en fremragende 18-hullers, par 72 bane designet af Donald Steel. Banen, der strækker sig over 6.067 meter, udnytter Tenerifes naturlige kontraster mellem kløfter og den Atlantiske kyst. Det mest imponerende hul er uden tvivl det 5., hvor et præcist slag over havet er nødvendigt for at nå greenen. Det let bølgende terræn og velholdte fairways sikrer en udfordrende, men yderst fornøjelig runde med betagende udsigter over Atlanterhavet og de fjerne bjerge. Golf del Sur På Golf del Sur kan golfspillere nyde to fremragende sløjfer på ni huller, som snor sig gennem det smukke bølgende landskab på Tenerifes sydkyst. Den unikke sorte vulkanske sand i bunkerne byder på enestående udsigter og de træbeklædte fairways samt bølgende greens kræver både præcision og koncentration. Det udfordrende 3. hul, med en vandhazard til højre og en stor bunker til venstre, vil teste selv de bedste golfspilleres evner. Golf Las Américas Golf Las Américas, beliggende i hjertet af Tenerifes smukke landskab, praler af en fremragende 18-hullers bane på 6.037 meter. Banen er beriget med talrige vandhazarder, der tilføjer en ekstra udfordring. Herfra kan du nyde de smukke udsigter over de omkringliggende bjerge fra klubhuset, mens du slapper af med en forfriskende drink. Banen har brede fairways og bølgende greens, der fremmer præcise slag og stålnerver. Golf Costa Adeje (Championship Course) Designet af den anerkendte golfbane arkitekt Pepe Gancedo, tilbyder Golf Costa Adeje en harmonisk integration af banen med det naturlige terræn. Hvert hul byder på unikke udsigter til La Gomera, Adeje-bjergene, Playa de las Américas og havet. Banens start med et langt par fem indikerer straks udfordringerne ved resten af runden, som inkluderer kløfter, dale, svære doglegs og vandhazarder. Interessant er det, at hver plante og hvert træ på banen har sit eget vandingssystem. Klart en af de bedste baner på Tenerife. Uanset om du er en erfaren golfer eller ny til spillet, tilbyder disse baner på Tenerife en unik blanding af naturskønhed og golfmæssige udfordringer, der vil berige enhver golfrejse.

Restaurant & Barer

Hotellets hovedrestaurant er en buffetrestaurant, der serverer en fusion af specialiteter fra De Kanariske Øer og traditionelle favoritter. Muligheden for at spise på terrassen og se solen gå ned efter en fantastisk dag på golfbanen er en oplevelse, man ikke bør gå glip af.

Spa & Fritid

Foruden en fremragende udendørs swimmingpool og tennisbane, byder resortet på det luksuriøse Nammu Areas SPA, som er udstyret med sauna, tyrkisk bad, aktivitetspool og massage.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf (vælg mellem Golf del Sur, Amarilla, Las Americas, Costa Adeja eller Buenavista), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
1 maj 2024 - 10 jul. 2024fra DKK 9.595,-
11 jul. 2024 - 30 sep. 2024fra DKK 9.995,-
Tillæg for All-InclusiveDKK 2.000,-
Hotellets placering direkte på stranden og kun to minutters kørsel fra Golf del Sur gør det nemt at nå frem til de nærliggende golfbaner og nyde havudsigten. Kun 10 minutters kørsel fra Tenerife Syd lufthavnen.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Hotel Tenerife Golf & Sea View

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?