fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Thailand - Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin

5/5

Golfpakker med prisgaranti

13 overnatninger fra DKK 23.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 7 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

Vælg mellem mange forskellige baner
7 runder
Mesterskabsbaner
Bo på stranden
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Hyatt Regency Hua Hin er et førsteklasses luksusresort-hotel beliggende kun 5 km fra Hua Hin centrum.
Hotellet har den længste strand i Hua Hin med en 200 meter lang strandlinje og er placeret på en 12,5 hektar stor grund med frodige tropiske haver, eksotiske planter og afsondrede damme.
Hotellets værelser er i et kompleks af lavhuse i klynger. Moderne thailandsk design med original kunst og lyse træmøbler, luksuriøse faciliteter, arbejdsområde med højhastigheds-internet, elegant badeværelse med skydedør og walk-in bruser.

Golfbanerne

Opdag Thailands golfperler lige rundt om hjørnet. Med baner som Black Mountain Golf Course, Springfield Royal Country Club og Pineapple Valley Golf Course inden for køreafstand er du aldrig langt fra en unik golfoplevelse.

Restaurant & Barer

Figs Italian Restaurant tilbyder både udendørs og indendørs spisning med et udvalg af italienske retter. Restauranten serverer morgenbuffet og a la carte til frokost og middag.

Talay Thai Restaurant & Bar er en unik restaurant og bar i tre sammenhængende pavilloner ved stranden med en central gårdhave til både indendørs og udendørs spisning. Her serveres autentisk thailandsk mad og fiskeretter. Aftener med thailandsk kulturel dans.

You & Mee Noodle Shop & Poolside Bar er en afslappet poolside restaurant med vidunderlig havudsigt. Lækre asiatiske nudler, sprøde salater, sandwicher og burgere samt forfriskende drikkevarer hele dagen.

McFarland House er en restaureret to-etagers pavillon fra det 19. århundrede, der er blevet omdannet til en luftig bar ved stranden og afslappet spisested med udsigt over Thailands Golf. Lounge-stil siddepladser, snacks og lette måltider, et bredt udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer samt chill-out musik.

Spa & Fritid

Den luksuriøse Barai Spa på Hyatt Regency Hua Hin kombinerer moderne faciliteter med helbredelsesmetoder, der går tilbage til det 11. århundrede.

Designet af den berømte thailandske arkitekt og indretningsdesigner, Mr. Lek Bunnag, er The Barai inspireret af Khmer kulturarv. Arkitekturen og indretningen af The Barai repræsenterer Khmer stilens herlighed kombineret med arv fra andre kunststilarter fra regionen.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 7 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
13 nætter inkl. 7 x greenfeeDobbeltværelse
Året rundtfra DKK 23.995,-
Kun ca. 3 times kørsel fra Bangkok lufthavn. Resortet er beliggende ca. 5 kilometer fra Hua Hin bycentrum, hvilket gør det nemt at udforske de lokale attraktioner, shoppingområder og restauranter. Med en kort tuk-tuk-tur kan du nemt nå til byens liv og markeder.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Hyatt Regency Hua Hin

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?