fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Italien - Sicilien

Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 9.995,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
5 runder
Banetype: Park
Bo på banen
Halvpension

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Beliggende mellem Mount Etna, Nebrodi Park og Alcantara, baner Il Picciolo Etna Golf Resort & Spas enestående og afsides beliggenhed vej for en helt unik golfoplevelse. Med sine omfattende faciliteter og smukke golfbane på stedet er dette resort blandt de allerbedste golfsteder i landet. Resortet har 98 værelser og suiter, alle afskærmet og roligt beliggende. Værelserne varierer fra suiter med udsigt, juniorsuiter med hems, deluxe værelser og klassiske værelser, alle indrettet i moderne og elegant stil med maksimal komfort. Standardværelsesfaciliteter omfatter Wi-Fi, fladskærms-tv og aircondition. Det er et must at besøge de forskellige seværdigheder og omgivelser, ikke mindst en tur til Europas højeste aktive vulkan. Vejled dig selv til dette enestående UNESCO-verdensarvssted, hvor du på en klar dag kan skue ud over horisonten med udsigt til De Æoliske Øer og Malta. Et andet højt anbefalet sted er Alcantara-kløfterne, som er en skønhed dannet af lava. Andre spændende aktiviteter i nærheden af Il Picciolo inkluderer guidede alpine vandreture, sejlads, vinsmagning, klippeklatring, rafting og helikopterture. Besøg Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa for en uforglemmelig golfoplevelse, hvor du kan kombinere sport med naturskønne oplevelser og kulturel berigelse på det smukke Sicilien.

Golfbanerne

På dette imponerende 4-stjernede resort finder du Il Picciolo Golf Club, Siciliens første 18-hullers golfbane. Banen, der går tilbage til 1989, er karakteriseret ved sit lavalandskab og tilbyder fremragende faciliteter på hele klubområdet for din bekvemmelighed. Med sine 5.868 meter fra de bageste tees tilbyder banen en passende udfordring for den erfarne spiller, samtidig med at den ikke virker overvældende for begynderen. Banen er også rig på tradition og har været vært for både Sicilian Ladies Italian Open og Sicilian Senior Open. Med et klubhus beliggende 650 meter over havets overflade, kan man nyde udsigten over det omkringliggende landskab, mens man genkalder dagens runde over en velfortjent drink. Dette golfanlæg kombinerer sportslige udfordringer med enestående naturoplevelser, hvilket gør det til et ideelt valg for både seriøse golfspillere og nybegyndere, der ønsker at nyde spillet i spektakulære omgivelser.

Restaurant & Barer

I hotellets restaurant, Il Picciolo Restaurant, kan gæsterne dykke ned i Siciliens smage og aromaer. Retterne afspejler det ægte Sicilien med lokalt dyrkede ingredienser og et omfattende vinkort i en sofistikeret og stilfuld atmosfære. Derudover kan gæsterne også nyde godt af de øvrige spise- og drikkesteder, herunder La Ghlandala, Il Pameto i klubhuset, og i loungebaren (Birdie Bar).

Spa & Fritid

Faciliteterne på Il Picciolo stopper ikke ved de mange restauranter. Der er også en spa, indendørs og udendørs swimmingpools og nogle helt fantastiske cykelruter, som varmt kan anbefales. SPA Il Picciolo tilbyder gæsterne et genopladningscenter med diverse spa-faciliteter lige ved hånden. Med sauna, hammam-område, vandparadis-område, jacuzzi, vandterapipool, afslapningsområde, fitnessområde og selvfølgelig individuelle behandlingsrum, er der uendelige muligheder for afslapning.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med halvpension, 5 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.
7 nætter inkl. 5 x greenfeeDobbeltværelse
1 maj 2024 - 10 jun. 2024fra DKK 10.795,-
11 jun. 2024 - 2 aug. 2024fra DKK 9.995,-
3 aug. 2024 - 2 nov. 2024fra DKK 10.795,-
3 nov. 2024 - 16 nov. 2024fra DKK 9.995,-
Il Picciolo grænser op til den berømte Mount Etna, cirka en time fra Catania Fontanarossa Lufthavn og den nærmeste by, Catania.

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Il Picciolo Etna Golf Resort & Spa

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?