fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til USA/Florida

Innisbrook Golf Resort

4/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 27.295,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, daglig greenfee (på Island Course og South Course), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

63 huller
Daglig greenfee
Banetype: Park
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

Innisbrook Golf Resort, beliggende i det centrale Vestflorida, tilbyder en enestående golfoplevelse på dette firestjernede resort. Her finder du alt fra luksuriøse værelser til rummelige suiter, alle møbleret med de faciliteter, du behøver for at sikre et komfortabelt ophold og en autentisk amerikansk oplevelse. Resortet er kendt for sin eksemplariske kundeservice, inklusiv gratis concierge-service og adgang til alle resortets faciliteter. Ønsker du et længere ophold, tilbyder Innisbrook en række rummelige ferieboliger med stort køkken og opholdsområde, ideelt for familier og større grupper. Indkvarteringen skaber en afslappende atmosfære med fuldt udstyrede køkkener, indbygget bar og privat balkon eller terrasse.

Golfbanerne

Innisbrook Golf Resort tilbyder hele fire fantastiske golfbaner, designet af Lawrence Packard, inklusive den berømte Copperhead-bane, vært for PGA Championship. Som gæst på Innisbrook er alle golfrunder på Island Course og South Course inkluderet. Derudover har de en glimrende 9 hullers bane, North Course. Alle 3 baner tilbyder en sublim parkland-golfoplevelse. Som gæst får du samtidigt reduceret greenfee på mesterskabsbanen, Copperhead Course, rangeret som en af de hårdeste baner på PGA-touren.

Restaurant & Barer

Innisbrook Resort tilbyder et væld af spisemuligheder med seks restauranter, der serverer fantastiske retter for enhver anledning. Packard’s Steakhouse er perfekt til en finere spiseoplevelse, hvor du kan nyde berømte retter som filet eller hummerhale. For en mere afslappet stemning er Market Salamander Grille stedet, hvor du kan nyde traditionel amerikansk mad i et livligt miljø. Grill at Loch Ness tilbyder poolside servering med et udvalg af grillede sandwiches, salater og burgere. Turnberry Pub er ideel til en afslappet bid mad eller en kold øl, og du bør ikke gå glip af en solnedgang på Osprey Sports Bar, der byder på fantastiske udsigter over to af golfbanerne på Innisbrook.

Spa & Fritid

Salamander Spa på Innisbrook Resort & Golf Club fordelt på over 1.100 kvadratmeter. Her tilbydes et komplet udvalg af behandlinger, inklusive forskellige massager. Resortets fuldt udstyrede fitnesscenter inkluderer gratis klasser for resortets gæster. Yderligere faciliteter omfatter et tenniscenter, cykeludlejning og swimmingpool.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, daglig greenfee (på Island Course og South Course), fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.
10 nætter inkl. daglig golfDobbeltværelse
26 sep. 2024 - 8 jan. 2025fra DKK 27.295,-
Innisbrook Golf Resort er beliggende i Palm Harbor på Floridas vestkyst. Afstanden fra Innisbrook Golf Resort til Orlando International Airport en køretur som tager normalt cirka 1 time og 45 minutter

Få et tilbud på golfrejse med ophold på Innisbrook Golf Resort

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?