fbpx
Skip to content Skip to footer

golfrejse til Italien - Toscana

La Bagnaia Golf & SPA Resort Siena

5/5

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 13.595,-
Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer for tilbud på din tur.

Dét får du med i din golfpakke:

18 huller
4 runder
Banetype: Inland links
Bo på banen
Gourmet

Ingen skjulte priser, intet fordyrende mellemled, og ingen ekstra omkostninger.

Overnatning

La Bagnaia Golf & SPA Resort Siena er et af de mest eksklusive resorts i Toscana, smukt beliggende i den antikke middelalderby Bagnaia, kun 12 kilometer sydvest for den historiske by Siena. I provinsen Toscana, som er hjemsted for renæssancekunst og italiensk litteratur, ligger resortet omgivet af museer, historiske monumenter og verdensberømte kunstgallerier. Den rige kulturhistorie er inden for nem rækkevidde, hvilket gør La Bagnaia Golf & SPA Resort til et ideelt sted for både kunstelskere og historieinteresserede. Ingen af de 99 værelser og suiter er ens. Hvert værelse er omhyggeligt og unikt indrettet med traditionelle toscanske møbler og den varme vin- og okkerfarvepalet afspejler atmosfæren og historien i det omkringliggende område. Værelserne er beliggende i forskellige herregårde inden for Borgo (Borgo Bagnaia og Borgo Filetta) og byder alle på betagende udsigt over det toscanske landskab og er dekoreret med sjældenheder og antikviteter fra hele verden.

Golfbanerne

Royal Golf La Bagnaia tilbyder golfentusiaster en fantastisk 18-hullers bane, der strækker sig over ca. 130 hektar af bølgende bakker og træbeklædte landskaber. Den imponerende bane er designet af den verdensberømte golfarkitekt Robert Trent Jones Jr., der har formået at integrere banens layout med de naturlige karakteristika i området. Banen, der er en fremragende repræsentation af en indlandslinks, måler 6.036 meter fra de bagerste tees og lidt over 4.572 meter fra de forreste tees, hvis du søger en mindre udfordring. Banen er kendt for sine charmerende søer og det imponerende klubhus, der tilbyder panoramiske udsigter over Sienas tårne. Bagnaia Golf Academy tilbyder fremragende faciliteter til golfspillere med øveområder for lange og korte spil samt en videozone og udstyrsområde til golfspillere, der ønsker at forbedre deres spil.

Restaurant & Barer

La Voliera, resortets fantastiske restaurant, tilbyder en stilfuld og sofistikeret spisestue. En udsøgt terrasse gør det muligt at spise udendørs i godt vejr med udsigt over Sienas bakker og det storslåede landskab.

Spa & Fritid

La Bagnaia huser også The Buddha Spa by Clarins, en moderne og eksklusiv spa beliggende i det smukke toscanske landskab. Med naturligt forekommende termiske vande, som menes at have helende egenskaber, indrettet med smukke antikke vaser og klassiske søjler, der minder om det gamle Rom. Spaens veluddannede personale guider gæsterne på en afslapningsrejse designet specifikt til at hjælpe med at slappe af og glemme hverdagens stress og jag.

Vejledende priser

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med morgenbuffet, 4 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt billeje.
7 nætter inkl. 4 x greenfeeDobbeltværelse
1 jun. 2024 - 29 jun. 2024fra DKK 13.595,-
30 jun. 2024 - 28 sep. 2024 fra DKK 14.595,-
29 sep. 2024 - 2 nov. 2024fra DKK 13.595,-
La Bagnaia Golf & SPA Resort Siena ligger i den naturskønne region Toscana, sydvest for den historiske by Siena. Afstanden fra La Bagnaia Golf & SPA Resort til Firenze Lufthavn (Aeroporto di Firenze-Peretola) er omkring 95 kilometer. En køretur på ca. 1 time og 20 minutter,

Få et tilbud på golfrejse med ophold på La Bagnaia Golf & SPA Resort Siena

Du kan altid ringe til Peter Larsen på telefon
+45 69 166 121 og tage en uforpligtende snak.

    Udfyld formularen nedenfor og modtag et gratis tilbud

    Vores specialister står altid klar til at hjælpe dig, og finde de bedste priser på markedet.

    DINE OPLYSNINGER

    HVORNÅR VIL DU/I AFSTED?

    LAD OS HØRE LIDT OM DIG/JER?